Wishlist
Calvin Harris & Rag'n'Bone Man
Calvin Harris & Rag'n'Bone Man
Lovers In a Past Life
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Актьорът Idris Elba с положителен резултат за COVID-19

Актьорът Idris Elba с положителен резултат за COVID-19

16 Март 2020
Актьорът Idris Elba с положителен резултат за COVID-19

Idris Elba също е заразен с коронавирус. 47-годишният актьор съобщи, че засега няма никакви симптоми, но е решил да си направи тест, след като разбрал, че е контактувал със заразен с COVID-19 човек.

“Нямах никакви симптоми", казва звездата във видео в Twitter. "Направих си тест, защото разбрах, че съм бил в контакт с човек, който е дал положителна проба. Научих за това миналия петък, поставих се под карантина и си направих тест, а днес получих резултатите", заяви в понеделник Elba и допълва, че е неприятно, но все пак е добре и в момента е у дома със съпругата си Sabrina, която все още не си е направила тест.

Актьорът призова феновете си да вземат мерки, за да предпазят себе си и околните от силно заразната вирусна инфекция.

Вижте, това е сериозно. Сега е моментът да помислите за социална дистанция и да миете често ръцете си. Извън това, има хора навън, които нямат симптоми, но са носители и лесно разнасят заразата. Затова сега трябва наистина да сте бдителни за миенето на ръцете и да спазвате дистанция... Ако се чувствате болни и искате да се изследвате, или ако сте били изложени на заразата, сега е времето да вземете мерки. Наистина е много важно", казва още Idris Elba и добавя, че хората трябва да са единни, за да спрат разпространението на заразата.

“Живеем в разделен свят в момента, всички го усещаме, гадно е. Но сега е времето за солидарност, сега е времето да мислим един за друг. Животът на много хора е засегнат, от тези, които са загубили близки, до тези, които още не са се заразили, но са загубили прехраната си. Това е истинско, разбирате, нали?".

Elba заяви, че ще информира почитателите си за състоянието си и ги призова да останат позитивни в тази ситуация и да не се паникьосват.

Idris Elba е поредният известен актьор, който споделя, че се е заразил с коронавуруса. Първи това направиха съпрузите Tom Hanks и Rita Wilson, които още се лекуват, а по-рано днес стана ясно, че звездата от филмите за Джеймс Бонд


*Снимка: Twiiter

covid-19 положителен актьорът idris elba резултат
Сподели
Свързани новини