Wishlist
Alma х Kristian Kostov
Alma х Kristian Kostov
So High
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Zedd обединява сили с Remi Wolf за дългоочакваната им колаборация "Lucky"

Zedd обединява сили с Remi Wolf за дългоочакваната им колаборация "Lucky"

12 Август 2024
Zedd обединява сили с Remi Wolf за дългоочакваната им колаборация "Lucky"

Известният музикален продуцент Zedd обединява сили с изключителната Remi Wolf за дългоочакваната им колаборация "Lucky". Днешното издание е най-новият сингъл от предстоящия трети студиен албум на носителя на награда "Грами", озаглавен Telos, който излиза 30 август - първото му LP от близо десетилетие. "Lucky" e неоспорим летен хит, като изтъква завладяващите вокали на Remi върху динамичната продукция на Zedd. Новият сингъл бе представена за първи път по време на участието на Zedd като хедлайнер на Perry's Stage на фестивала Lollapalooza, където Remi да се присъедини към него на сцената.

"Lucky нямаше да се случи без Remi", казва Zedd. "Преди пет години тя написа първия куплет и припева, но нямаше никакво намерение да се задържи в проекта. В началото на тази година я поканих в студиото, за да й пусна албума Telos, което промени мнението й и тя реши да остане в песента. Заехме се с втория куплет и тя напълно вдъхна живот на парчето - никой друг не би могъл да го изпее толкова невероятно, колкото тя."

Наскоро Zedd обяви и предстоящото си северноамериканско турне, което ще започне със завръщане на прочутия фестивал Zedd in the Park. Той ще се проведе на 6 и 7 септември в Лос Анджелис и ще бъде представен от Insomniac.

The Voice – We Love Music!    

zedd remi wolf
Сподели
Свързани новини