Wishlist
Alan Walker, Daya
Alan Walker, Daya
Heart over Mind
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Teddy Swims превзема класациите в цял свят със сингъла "Lose Control"

Teddy Swims превзема класациите в цял свят със сингъла "Lose Control"

15 Декември 2023
Teddy Swims превзема класациите в цял свят със сингъла "Lose Control"

Песента “Lose Control” официално прави 20 милиона седмични стриймвания. В радиостанциите по цял свят има oбща аудитория 160 милиона. В САЩ е в топ 40 в US Billboard Hot 100 + Албум #120 (+62) + #2 Billboard Emerging Artist List (класaция за най-популярния развиващ се изпълнител в САЩ. Във Франция е добавена към NRJ A-списъка, също така е добавена и към Skyrock (#1 Градска мрежа), както и разби топ 10 Shazams на #6.

В Белгия в момента „Lose Control“ е #6 в националните класации за сингли и #3 в еърплей класациите. Сред всички предстоящи коледни песни, силно поддържа своята топ 10 позиция в топ 200 на Spotify Daily. В радио Нова Зеландия вече 9 последователни седмици е #1. В американските радиостанции: #28 Топ 40, #8 в радиостанциите с формат AAA.

Също така песента е добавена към горещи хитове на Австралия, както и към класацията на TODAY’S TOP HITS (над 35 милиона), Hot Hits на САЩ (1,3 милиона) + LATAM's Hits (1 милион) + френската La vie est belle (900 хиляди) + 1 милион последователи в Spotify

В Италия „Lose Control“ е на #68 в класациите на Spotify , както и стриймванията се покачват с 13% и достигат връх в хитовата класация на #40, както и незабавната реакция на shazam, където достига до #60.

За Тeddy Swims идват още по-вълнуващи новини от Обединеното кралство, където „Lose Control“ е добавен към B-LIST @ BBC RADIO 1! Истинско доказателство за реакцията към тази песен се отбеляза преди около 2 седмици с големи скокове в класациите на Shazam в Обединеното кралство.

Във Франция "Lose Control" вече ще се пуска 12 пъти на ден по NRJ (#1 Топ 40 радио)!!! Това е най-високото постижение за песента на Teddy и това би гарантирало Топ 5 в ефира следващата седмица! Всичко това идва от едно невероятно промоционално пътуване в Европа, където Teddy посети 4 държави с някои от най-въздействащите изпълнения за това време на годината. Това включва някои от най-големите телевизионни изяви, изпълнения на живо (включително оркестрово изпълнение от 70 души на сингъла “Lose Control”, радио шоута в най-голямата закрита арена в Европа и много други радио промоции.

teddy swims
Сподели
Свързани новини