Wishlist
Zedd & Maren Morris & Grey
Zedd & Maren Morris & Grey
The Middle
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Zedd представя новия сингъл "Out of Time" с участието на изгряващата звезда Bea Miller

Zedd представя новия сингъл "Out of Time" с участието на изгряващата звезда Bea Miller

24 Юни 2024
Zedd представя новия сингъл "Out of Time" с участието на изгряващата звезда Bea Miller

Носителят на награди "Грами" Zedd представя новия сингъл "Out of Time" с участието на изгряващата звезда Bea Miller. Днешната премиера бележи първият сингъл от предстоящия албум на мултиплатинения продуцент. "Out of Time" е прозорец към света на “Telos“, който излиза на 30-ти август и е първият му студиен проект от близо десетилетие.

"Започнах да пиша "Out Of Time" още през 2015 г., може би най-дългото време, през което съм работил върху песен", казва Zedd. "Тя беше и все още е една от любимите ми композиции, които някога съм създавал. Направих интро за концерта си на базата на тази акордова прогресия, но така и не успях да я завърша. Bea беше липсващото парче от пъзела и нейният глас добави емоционална дълбочина, която завърши песента. "Out Of Time" наистина съдържа ДНК-то на албума и затова избрах тя да бъде песента, която да въведе слушателите в тази нова ера."

Zedd ще потегли и на турне, което започва със завръщането на прочутия Zedd in the Park на 6 и 7 септември в Лос Анджелис и ще бъде представено от Insomniac. Огромният интерес при предварителната продажба на билети доведе обявяването на допълнителни дати в Ню Йорк, Бостън, Далас, Сиатъл и Сан Франциско, като Zedd ще посрещне публиката четири поредни вечери в Bill Graham Civic Auditorium. Турнето ще завърши на 15 октомври в легендарния Red Rocks Amphitheatre в Морисън, Колорадо.

 The Voice – We Love Music!    

zedd out of time bea miller
Сподели
Свързани новини