Wishlist
The Kid Laroi, Justin Bieber
The Kid Laroi, Justin Bieber
Stay
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Teddy Swims издава дебютния си албум "I've Tried Everything But Therapy (Part 1)"

Teddy Swims издава дебютния си албум "I've Tried Everything But Therapy (Part 1)"

18 Септември 2023
Teddy Swims издава дебютния си албум "I've Tried Everything But Therapy (Part 1)"

Мощния вокал Teddy Swims издава дългоочаквания си дебютен албум „I've Tried Everything But Therapy (Part 1).“ Новото творчество на еклектичния артист смесва поп, соул, фънк и блус, за да подчертае неговия кадифен звук. Сред акцентите е новият му фокус сингъл „Some Things I’ll Never Know“, интимно, разтърсващо изследване на любовта и загубата. 

Относно „Some Things I’ll Never Know“Teddy казва:

„Аз съм от хората, които искат да знаят, че съм направил абсолютно всичко възможно, за да задържа някого в живота си. Но понякога не можете да контролирате какво правят хората или да знаете защо хората правят нещата, които правят. Някои връзки приключват без никакво известие и ви оставят само с въпроси.“

В албума е включена и хитовата сензация „Control“, която наскоро стана първото влизане на Teddy в Billboard Hot 100, където се намира на #81 и се изкачва. Към днешна дата песента е събрала над 81 милиона стриймвания и продължава да расте. Феновете могат да го гледат как изпълнява песента на живо в “The Today Show.”

Албумът ви отвежда на път с интимния химн „Last Communion“, последван от ритмичния сингъл „The Door“, R&B химн от друга епоха. Ясно е, че Teddy е по-уязвим от всякога в „I've Tried Everything But Therapy (Part 1)” — което е част от едно по-дълго пътуване за изцеление. „Дебютният ми албум е честен поглед към моето пътешествие за психично здраве“, казва Teddy. „Това е първата ми стъпка към това, което трябва да предприема, за да се излекувам.“

Албумът следва мини албумите „Sleep is Exhausting“ и „Tough Love“ от 2022 г., с които Teddy завърши една натоварена година, включваща изпълнения на разпродадени концерти по целия свят с неговите мощни вокални изпълнения на ILLENIUM - „Matters,” „Me“ на Meghan Trainor и „Better“ на MK & Burns.

На 22 септември Teddy ще представи “I've Tried Everything But Therapy (Part 1)” на фенове в цялата страна, докато турнето му в Северна Америка започва в Минеаполис. Предопределено е да бъде един от най-горещите концерти за годината, като се има предвид известното шоуменство на Teddy. Той внася страст и уравновесеност във всяко изпълнение и сега, когато албумът му най-накрая се появи, започва една вълнуваща нова част за южняшкия певец. 

teddy swims
Сподели
Свързани новини