Wishlist
Zerb & The Chainsmokers ft. Ink
Zerb & The Chainsmokers ft. Ink
Addicted
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Защо Drake изгуби половин милион долара?

Защо Drake изгуби половин милион долара?

22 Май 2024
Защо Drake изгуби половин милион долара?

Drake загуби над 500 хиляди долара, след като заложи, че Тайсън Фюри ще спечели последния боксов мач срещу Александър Усик.

Рапърът направи залога преди мача миналата събота (18 май) и сподели екранна снимка на фиш за хазарт на стори в Instagram – доказвайки, че е заложил зашеметяващите 565 хиляди долара на името на Фюри чрез онлайн казино.

Въпреки това, след като Усик се оказа победител и стана безспорен шампион в тежка категория, рапърът загуби огромната сума.

Първоначално съдията на мача отбеляза резултата на мача 114-113 в полза на Фюри. Това беше отменено от другите двама съдии и мачът завърши в полза Усик.

Ако Фюри беше спечелил, Drake щеше да получи печалба от малко над 1 милион долара от залога.

Рапърът прави големи залози на спортни събития и си спечели репутация през последните години, че често губи огромни суми пари благодарение на „проклятието на Drake“.

Миналото лято, например, рапърът загуби 250 хиляди долара, след като заложи на UFC легендата Nate Diaz по време на боксов мач между него и Jake Paul. Само месеци по-рано той сподели, че е заложил близо 1 милион долара в залози за Super Bowl през 2023 г.

През 2022 г. изпълнителят загуби 1 милион долара от залог за Световно първенство, след като Аржентина победи Франция. Ако беше направил правилното решение за мача, той щеше да спечели приблизително 2,75 милиона долара.

Същата година беше съобщено, че ФК Барселона е станал жертва на прословутото „проклятие на Drake“, след като рапърът е заложил на тях да спечелят мача си срещу Реал Мадрид.

Преди мача на 16 октомври Drake сподели в Instagram, че е заложил 833 333 канадски долара за Арсенал и Барселона да спечелят мачовете си този ден.

Докато Арсенал победи с 1-0 срещу Лийдс, по-късно през деня Барселона загуби с 3-1 от Реал Мадрид, като Drake загуби над половин милион паунда. Победа за Барса щеше да му спечели близо 2,5 милиона паунда.

Известните му загуби като част от „проклятието“ произтичат от 2015 г., когато той трябваше да плати 6 хиляди долара на колегата си рапър The Game, след като загуби залог за баскетболен мач.

The Voice – We Love Music!

drake загуба залог Тайсън Фюри Александър Усик
Сподели
Свързани новини