Wishlist
Metro Boomin, The Weeknd, 21 Savage
Metro Boomin, The Weeknd, 21 Savage
Creepin'
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Adele показа новата си външност на коледно парти

Adele показа новата си външност на коледно парти

02 Януари 2020
Adele показа новата си външност на коледно парти

Adele показа променената си от значително отслабване фигура на пищно коледно парти през уикенда. Певицата на хита "Hello" изглеждаше блестящо в секси рокля с дълги ръкави, докато позираше с Дядо Коледа и двойници на героя Гринч на снимки, публикувани в нейния Instagram.


"И двамата се опитахме да съсипем Коледа, но тогава двете ни сърца се сляха. „Благодаря ви, че дойдохте на моето парти и ни накарахте да се чувстваме като деца, Гринч”, написа тя под снимката си с филмовия герой.



31-годишната звезда добави: „Весела Коледа и весели празници всички“Фенове коментираха снимката, за да направят комплимент за новата визия на певицата. Някои отбелязаха, че разводът й се отразява отличноНосителката на „Грами“ подаде молба да се разведе със съпруга Simon Konecki през септември.


Скоро след това тя разкри основната причина така бързо да загуби тегло, докато присъства на 33-тия рожден ден на Drake в Ел Ей през октомври. Според признанието й, тя е отслабнала след като усилено се занимавала с пилатес ./БГНЕС, TMZ


Снимка: Instagram/Adele

adele новата парти показа коледно външност
Сподели
Свързани новини