Wishlist
Начало / Новини / Drake поиска хеликоптер на новините да спре да кръжи над имението му

Drake поиска хеликоптер на новините да спре да кръжи над имението му

13 Май 2024
Drake поиска хеликоптер на новините да спре да кръжи над имението му

Drake е поискал хеликоптер на местните новини в Торонто да спре да лети над резиденцията му, след като трети нарушител беше арестуван в опит да проникне в имота. 

Миналата седмица мъж беше арестуван в опит да влезе в имението на рапъра в Торонто, само ден след като служител на Drake беше прострелян докато охраняваше портите на сградата.

Нарушителят беше задържан в сряда. Втори нарушител беше откаран в болница в четвъртък, след сблъсък с охраната на рапъра. Той има наранявания, които са сериозно, но не животозастрашаващи.

Сега трети нарушител се е опитал да влезе в имот, като охраната успяла да задържи мъжа и да го изведе от обекта.

В събота сутринта Drake публикува на стори в Instagram молба, с която моли хеликоптера на новините да го остави на мира. "@cp24breakingnews може ли да обсъдим кога този хеликоптер ще лети над къщата ми, защото ако трябва да съм честен се опитвам да спя", написа той. "След 3 следобяд може да летите".

Миналата седмица се оказа доста бурна за Drake. Полицията и парамедиците бяха извикани на място в понеделник, след като негов охранител беше хоспитализиран със сериозни наранявания, след като беше прострелян многократно в гърдите.

В последните години Drake враждува открито в Kendrick Lamar. Двамата непрекъснато издават песни, в които се обиждат взаимно. Досега обаче няма доказателства, че това има връзка със стрелбата и нарушителите, които се опитват да проникнат в имота на Drake

Universal Music Group наскоро отрече съобщенията, че е поискала Kendrick Lamar и Drake да прекратят широко рекламираната си вражда. От компанията твърдят, че спорът им е личен и нямат намерение да се намесват. 

The Voice - We Love Music!         

drake kendrick lamar
Сподели
Свързани новини