Wishlist
Начало / Новини / Нарушител беше арестуват пред дома на Drake в Торонто

Нарушител беше арестуват пред дома на Drake в Торонто

09 Май 2024
Нарушител беше арестуват пред дома на Drake в Торонто

Нарушител се опитал да влезе с взлом в дома на Drake, ден след като охранителят на рапъра беше прострелян на същото място.

Полицията се завърнала в имението на Drake в Торонто, Канада в сряда следобед, след като получили информация за нарушителя.

„Полицаите бяха извикани, след като човек се опита да получи достъп до имота“, каза говорител на полицията пред CityNews в Торонто. „Лицето е задържано по Закона за психичното здраве.“

Инцидентът с натрапника се случи ден след като човек от екипа по сигурността на Drake беше прострелян, докато охраняваше портите на имота около 2 часа сутринта във вторник. Пострадалият все още е в болница.

Дежурният инспектор на полицията в Торонто каза във вторник, че не е ясно дали канадският рапър е бил вкъщи, когато е станала стрелбата.

Той също така каза, че е твърде рано да се каже дали инцидентът е свързан с продължаващата рап вражда на Drake с Kendrick Lamar.

От известно време двамата издават тракове, в които се обиждат взаимно. Миналата седмица Lamar пусна песента "Not Like Us", в която твърди, че Drake е сексуален престъпник, а на обложката на сингъла използва снимка от Google Maps на имота на Drake. В отговор Drake отрече всички обвинения.

The Voice - We Love Music!         

drake
Сподели
Свързани новини