Wishlist
Начало / Новини / Drake се е поставил под карантина в дома си в Торонто

Drake се е поставил под карантина в дома си в Торонто

19 Март 2020
Drake се е поставил под карантина в дома си в Торонто

Drake се е поставил под карантина в дома си в Торонто след като баскетболистът на "Бруклин Нетс" Kevin Durant даде положителен тест за коронавирус и това дни след като двамата бяха забелязани заедно в клуб в Холивуд. 

Според редица световни издания баскетболният отбор е бил в Лос Анджелис, Калифорния, за мач с "Лейкърс" и въпреки, че Kevin не е влизал в игра заради контузия, той все пак е купонясвал със съотборниците си след срещата. Именно там е бил и Drake. Според информацията още трима играчи от "Нетс" са с положителни проби за коронавирус. 

Рапърът качи в Instagram във вторник видео, в което се разхожда на закритото баскетболно игрище в дома си в Торонто, което посвети на покойния баскетболист Kobe Bryant и дъщеря му Gianna, които загинаха в катастрофа с хеликоптер в края на януари. Към клипчето той написа "Животът ми за неизвестно колко дълго". По-късно публикацията беше премахната от акаунта му. Сега там има снимка на Drake от въпросната вечер с Durant, към която е написал: "животът е състезание и мрачният жътвар понякога ни настига... дотогава чаши горе".

Снимка: Instagram

drake под дома карантина поставил торонто
Сподели
Свързани новини