Wishlist
Начало / Новини / Всичко, което трябва да знаем за залозите от мобилен телефон

Всичко, което трябва да знаем за залозите от мобилен телефон

01 Април 2021
Всичко, което трябва да знаем за залозите от мобилен телефон

Ако сте нови в залагането на спорни събития, но искате да се присъедините към хората, споделящи това хоби, има няколко важни неща, които трябва да усвоите. Хазартът е свързан със рискуване на трудно изработени пари, а шансът за загуба е доста голям.

Ако човек е решил, че трябва да заложи на дадено събитие, той има два варианта: да посети физически пункт за залагане или да си направи регистрация в някои от десетките онлайн букмейкъри. В днешни дни, повечето избират втория вариант. Той има множество предимства. Едно от най-добрите е, че може да залагате от всяка точка, благодарение на мобилните бетинг апликации. Това е оптималния вариант за залагане на мачове и в следващите редове ще се опитаме да ви разясним защо. 


Какво ни е нужно за да залагаме от движение?

Отговорът е много прост – обикновен модел смартфон и изтеглено приложение на някоя от големите букмейкърски къщи. Не е нужно да посягате към най-новите модели таблети и телефони. Приложенията са перфектно оптимизирани и не затрудняват дори по-старите модели мобилни телефони.

Как да изберем перфектното мобилно приложение?


Безопасността на първо място

Тази сентенция е една от най-популярните и определено има защо. В първите години на интернет ерата съществуваха огромен брой скам сайтове. Такива има и в днешни дни, но добрата култура на ползване при по-младото поколение, напълно ги предпазва от такива. 

Най-сигурният начин да защитите парите си е като играете само и единствено във лицензирани компании. Пълен списък на букмейкърите, разполагащи с разрешително да извършват хазартна дейност на територията на Република България, може да откриете в сайта на Държавната комисия по хазарт.


Прегледайте банковите опции

Сайтовете се стараят да са максимално удобни за потребителите, и дори българските компании вече предлагат десетки различни методи за депозит и теглене. Ние ви препоръчваме да използвате банкова карта, тъй като там тегленията стават най-бързо. 


Бонуси

Те са най-голямото предимство, което имат онлайн компаниите за спортни залози.Някои букита дори са готови да ви предложат бонус без депозит, с които да изпробвате техните услуги. Бонусите са най-краткия път към положителен финансов баланс за залагащите. Абсолютно задължително е да се възползвате от възможно най-голям брой промо оферти, стига условията им да са приемливи и изпълними. Дори няма да коментираме фактът, че физическите обекти не предлагат никакви подобни привилегии за редовните си клиенти.


Огромния брой различни спортове и пазари за залог

Някои хора обичат да залагат на футбол, други на баскетбол, а трети харесват хокея. Без значение каква е вашата страст, в интернет ще намери по-добри оферти. Дори и да се наложи да потърсите по-бутиков сайт за спорни залози. Най-добре би било, ако отделите известно време в наблюдение на няколко различни сайта. За много кратък период може да установите колко и от какъв ранг турнири си предлагат, както и по колко пазара за всеки мач дава конкретния сайт. 


По-добри коефициенти

Почти всички големи букмейкъри се стремят да предлагат конкурентни ставки и за завързаните мачове, те са почти еднакви. В интернет има специализирани сайтове, които следят различните букмейкъри и техните коефициенти.

Един онлайн сайт има много по-ниски оперативни разходи, в сравнение с верига физически обекти за залагане. Това е причината, в интернет коефициентите да бъдат с 5 до 10% по добри. 


Отдел за обслужване на клиенти

Много важна опция за новите играчи. Ако сега стартирате своята бетинг кариера, няма как да минете без поне веднъж да ви се наложи връзка с оператор. За разлика от физическите обекти, тук ще намерите специално обучени хора, чиято цел е да помогнат на потребителите. 

Добрия „съпорт“ дори е сред най-важните фактори, които се взимат под внимание, когато си избираме букмейкър. Съветваме ви да бягате на далеч от сайтове, които не предлагат „Чат на живо“ 24 часа в денонощието. 

"Радио Експрес" АД не носи отговорност за дейността на сайта, който е информационен относно дейността на сайтовете, организиращи хазартни игри, за съдържанието на сайта, за други сайтове чрез препратките, които съдържа и пр.

което залозите всичко трябва знаем мобилен телефон
Сподели
Свързани новини