Wishlist
Начало / Новини / Mario представи новия си проект "Момичето на татко"

Mario представи новия си проект "Момичето на татко"

20 Декември 2020
Mario представи новия си проект "Момичето на татко"

Марио Михайлов представя новата си авторска песен с провокативното заглавие “Момичето на татко”Това е петият пореден сингъл за младия изпълнител, който през миналата година заяви себе си с дебютното парче “Добро момче”, следвано от още три авторски: “Лед”, “Дори” и “Лично”.


Новата песен ще ви изненада с още по-силно изявения персонален музикален стил, който Марио гради с всеки следващ проект. Смесицата на латино ритми с балкански и дори ориенталски мелодии ЗАВЛАДЯВА сърцето и смело разкрива намерението на певеца да прави различна и открояваща се музика!


Песента, в комбинация с видеото, не изневеряват на присъщия стил на младия изпълнител, пренасяйки ни сякаш в холивудски филм със съдържанието си! Това не е случайно, тъй като горещата страст, с която Марио прави всичко, певческите му умения и вроден танцов талант вкупом са определящи за него като артист с главно “А”.

Със своите въздействащи ритми песента ни въвлича в една красива и вълнуваща любовна история. За нейния творчески заряд допринася и това, че видеото е заснето в пределите на един от най-красивите театри у нас- този в Хасково ДКТ “Иван Димов”. Латино, Ориент, Холивуд и любов в пределите на един театър?! Хмм... това звучи интересно!

Певецът отново се включва и като автор на музикалния проект, работейки по него със страхотен екип, а именно китариста Щерион Пилидов,  все по-нашумелият бийтмейкър Димитър Лефтеров, както и Бате Пешо (Петър Костов)- “Studio Buster”.

Типично за Марио новата му песен ще ни плени със стилни визии, горещи кадри, красива любов и щипка изкуство!

Проектът се реализира с подкрепата на Национален фонд "Култура".

Малко повече за самия Марио:
Познат на публиката от работата си в някои от най-успешните ТВ формати в родния ефир, като шоуто "Като две капки вода" и "Х фактор", също и от участието си в най-популярния уеб сериал у нас "Следвай ме". Занимава се с изкуство от ранна детска възраст, а танците заемат огромна част в живота му, изучавайки над 10 години народни танци и още толкова отделени на други различни стилове. Музиката обаче е неговата голяма любов и истинско призвание! Във времето мечтае и работи здраво, подготвяйки се подобаващо за професионална певческа кариера, за да дойде моментът на неговия дебют с първия му сингъл "Добро момче", с който постига заслужен успех сред широката аудитория. Музикалната му кариера вече е факт, а Марио е по-готов от всякога да ни покаже на какво е способен!

новия проект татко представи mario момичето
Сподели
Свързани новини