Wishlist
Начало / Новини / DIMI представя нов проект "Mr. Playboy"

DIMI представя нов проект "Mr. Playboy"

26 Януари 2022
DIMI представя нов проект "Mr. Playboy"

2022 г. започва ударно за една от най-младите музикални звезди- Димитрия Николова – DIMI.  Новият й сингъл „Mr. Playboy“ вече е факт, а разбиващото видео към него недвусмислено подсказва, че момичето вече порасна. Миналия април DIMI стана на 18 и официално влезе в клуба на големите, което се вижда и от изкушаващите кадри в клипа. 

„Mr. Playboy“ звучи по-различно от всичко, излизало до момента от DIMI. Проектът е по музика и текст на Торино и Пашата, които си признават, че тя е любимият им артист от лейбъла и й подаряват новата песен по случай пълнолетието. Торино дори става важна част от каста за клипа, но каква е неговата роля, разбират само тези, които изгледат кадрите до пълния финал. 

Видеото на „Mr. Playboy“ впечатлява с ярки цветове и артистичен колорит, с акцент-неустоимите визии на певицата. Стилист на проекта е Стоянски, който за първи път си партнира с DIMI, но двамата явно лесно намират общ език. Резултатът е феноменален – три различно впечатляващи концепции, в които младата изпълнителка изглежда предизвикателно, женствено и все пак- още в обятията на невинното тийн поколение. 

Песента излиза от машината за хитове на Kings Records и няма никакво съмнение, че е обречена на успех. Макар „Mr. Playboy“ да не е в познатия за DIMI латинo ритъм, в проекта са включени топ актуалните в момента мотиви с акордеон, които придават модерен vibe и танцувален ритъм. Минути след като промотира песента, DIMI получи поздравления и от Сърбия.  От екипа на фестивала „Ангелски глас“, в който е участвала, не скриха възхищението и гордостта си от развитието на младата българска звезда. 

„Mr. Playboy“  отключва годината за DIMI, като няма никакво съмнение, че мелодията, текстът и визиите ще станат вдъхновение за хилядите й последователи в социалните мрежи. Припомняме, че преди месеци Instagram профилът на изпълнителката беше „откраднат“ от турски  уеб пирати, които предизвикаха прецедент, като й го върнаха безвъзмездно. Причината е, че след като се запознали с творчеството и биографията на DIMI, пиратите от похитители се превърнали във фенове и дори се извинили за злонамерения акт. 

представя нов проект dimi playboy
Сподели
Свързани новини