Wishlist
Meduza ft. Sam Tompkins & Em Beihold
Meduza ft. Sam Tompkins & Em Beihold
Phone
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / DARA представя "Cold As Ice" с премиера в 20 страни

DARA представя "Cold As Ice" с премиера в 20 страни

29 Януари 2021
DARA представя "Cold As Ice" с премиера в 20 страни

DARA стартира годината по-добре от всякога – с договор с една от най-успешните британски агенции за развитие на артисти и с нов сингъл, създаден заедно със страхотен екип от чуждестранни автори.

“Cold As Ice” се ражда в рамките на първия международен творчески лагер за писане на песни у нас – Sofia Songwriting Camp, по време на който DARA влиза в студио с трима талантливи продуценти, автори на музика и текстописци – Fabian Torsson, YNGA и Jungleboi, който е известен музикален продуцент, а вече и артист, чиято последна колаборация е със супер звездите ZAYN и R3HAB. 

Дръзкото парче е изцяло на английски език, а видеото към него (реж. Виктор Антонов – Рик) представя DARA като впечатляваща актриса с ексцентрични танцувални умения.


Проектът “Cold as Ice” ще има своя премиера в 20 страни, сред които Русия, Южна Корея и Великобритания и ще бъде подкрепен от дигитални екипи в 30 държави, включително Германия, Швейцария, Италия, Австрия, Израел, Полша, Унгария, Турция, Скандинавските страни и др., а зад изпълнителката вече стои и британски екип, който започна да я лансира в Обединеното Кралство. 

За DARA това е само началото!

Официалната премиера на “Cold As Ice” е днес (29.01), в 20:00 ч. в ефира на радио и телевизия The Voice, както и в YouTube канала на “Вирджиния Рекърдс“ и всички стрийминг платформи. Проектът влиза и като ново предложение в най-престижната класация за българска музика BG Voice Top10. А в понеделник, 1 февруари, DARA ще разкаже повече за парчето в Planet Voice по The Voice TV.

представя страни премиера dara cold ice
Сподели
Свързани новини