Wishlist
Начало / Новини / Убиецът на Takeoff беше пуснат срещу гаранция от 1 милион долара

Убиецът на Takeoff беше пуснат срещу гаранция от 1 милион долара

06 Януари 2023
Убиецът на Takeoff беше пуснат срещу гаранция от 1 милион долара

Убиецът на Takeoff беше пуснат от ареста в сряда срещу гаранция от 1 милион долара. 

Според Rolling Stone след изслушване на 28 декември, Patrick Clark е бил освободен срещу сумата, която е била намалена от 2 милиона. Адвокатите на Clark са поискали гаранцията да бъде намалена до 300 хиляди долара, но съдията е отказал. 

Patrick Clark  остава под домашен арест и трябва да носи GPS устройство. Забранено му е да комуникира с околните, включително с музикалния изпълнителен директор J Prince, както и със семейството на Takeoff.

33-годишният Clark се е опитал да напусне Съединените американски щати с фалшиви билети преди ареста му на 1 декември. Той отрече обвиненията в убийство. Полицията успя да го идентифицира чрез реконструкция на стрелбата, балистични доказателства, както и видеозаписи от мобилни устройства и камери за наблюдение.

Takeoff беше застрелян на 1 ноември 2022 пред боулинг зала в Хюстън. Рапърът е бил неволен свидетел на спор заради игра на зарове. Смъртта му е настъпила на място, след изстрел в главата и врата. Неговият колега Quavo му отдаде почит с новата си песен "Without You" , която излезе вчера. 





 

takeoff
Сподели
Свързани новини