Wishlist
Начало / Новини / Adele говори за Dua Lipa и Lady Gaga в интервю

Adele говори за Dua Lipa и Lady Gaga в интервю

08 Декември 2023
Adele говори за Dua Lipa и Lady Gaga в интервю

Adele изрази подкрепата си за Dua Lipa, като я нарече "следващото голямо поп момиче" в ново интервю. 

В разговор с The Hollywood Reporter, които наградиха британската певица с наградата за лидерство "Sherry Lansing", Adele сподели преживяванията си като жена в развлекателната индустрия, истории от кариерата си, за това какъв е животът ѝ в Лос Анджелис и какви са амбициите ѝ за бъдещето. 

На въпрос кои са любимите ѝ записи през годината 35-годишната Adele отговори, че "определено най-любимия" за нея е "SOS" на SZA и добави, че обича Victoria Monét. Изрази и вълнението си от завръщането на Dua Lipa. 

"Много се вълнувам, че Dua Lipa се завърна. Когато за първи път чух - (тук тя запява "New Rules" на Lipa-бел.ред.) — тази песен, спомням си, че казах на моя мениджър "Уау. тя трябва да е следващото голямо поп момиче". И тя е. Много се радвам, че се завърна". 

На друго място в интервюто Adele говори за серията си концерти в Лас Вегас. Тя спомена за емоционалния момент по време на шоуто, когато сред публиката разпознала лекаря, който е помогнал за раждането на сина ѝ. 

“Нямах представа, че е там. Дъщеря му беше с него и тя държеше табела с послание. А в залата не се позволява да се внасят такива неща, но хората продължават да го правят. И докато се разхождах сред секторите в залата видях това момиче, погледнах към плаката и видях името на баща ѝ. И погледнах към човека до нея и наистина беше той. О, да, плаках цяла седмица след това".

Adele призна също, че най-респектиращият гост, който е забелязвала на концертите си, е била Lady Gaga. По време на това шоу британската мегазвезда разкри, че не била на себе си.  

“През цялото време си мислех "Шоуто е ужасно. Аз пея ужасно. Не съм забавна. Роклята ми е ужасна тази седмица". Съмнявах се в себе си непрекъснато. А тя не е такава. Но наистина ме накара да се чувствам много, много нервна".

adele
Сподели
Свързани новини