Wishlist
Joezi ft. Coco & Pape Diouf
Joezi ft. Coco & Pape Diouf
7 Seconds
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Adele сподели за проблемите си с гърба

Adele сподели за проблемите си с гърба

23 Февруари 2023
Adele сподели за проблемите си с гърба

Adele сподели детайли за проблемите си с гърба по време на концерт във Вегас. 34-годишната певица каза, че пее с разместен диск в гръбначния стълб: "Някой друг на моята възраст има ли проблеми с коляното? Имам наистина лош ишиас в левия крак и петият ми диск в гръбнака сякаш го няма. Износен е."

Нервите свързани с петия диск, разположен в долната част на гърба е отговорен за усещанията към външната страна на подбедрицата, горната част на стъпалото и пространството между първия и втория пръст на крака. Той също така контролира движенията на бедрата, коленете, краката и пръстите на краката. Ишиасът, резултат от компресирания нерв, може да причини физическа болка, изтръпване и слабост.

Певицата първо говори за ишиаса си по време на новогодишния си концерт миналата година. "Едвам ходя в последно време заради ишиаса", сподели звездата тогава. 

През 2021 г. , Adele обясни, че проблемите с гърба ѝ датират още от тийнеджърските години. Състояните ѝ се задълбочава поради стрес или лоша стойка. 

Концертите на суперзвездата, които се провеждат в Caesars Palace, започнаха на 18 ноември миналата година и ще продължат до 25 март 2023.

Наскоро Adele прибра "Грами" за най-добро поп соло изпълнение на тазгодишните награди, които се проведоха на 5 февруари в Crypto.com арена в Лос Анджелис. Мегазвездата беше номинирана за седем награди "Грами", в това число за песен на годината за синълга "Easy on Me", както и за албум на годината за "30".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

adele
Сподели
Свързани новини