Wishlist
Purple Disco Machine, Ásdís
Purple Disco Machine, Ásdís
Beat Of Your Heart
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Quavo отдаде почит на Takeoff с песента "Without You"

Quavo отдаде почит на Takeoff с песента "Without You"

05 Януари 2023
Quavo отдаде почит на Takeoff с песента "Without You"

Quavo отдаде почит на Takeoff с нова емоционална песен, носеща заглавието "Without You".

Рапърът от група Migos изгуби своя колега и племенник през ноември, след като Takeoff беше застрелян в близост до зала за боулинг. В песента Quavo пее, че един ден ще се срещнат в рая. 

28-годишният Takeoff беше убит на 1 ноември 2022. Според полицията в Хюстън огънят е бил открит заради спор с игра на зарова пред залата за боулинг около 2:30 след полунощ. Рапърът не е бил участник в спора. 

Обвиняемият Patrick Xavier Clark е търсил начин да напусне страната с фалшиви самолетни билети, преди да бъде арестуван на 1 декември. Той пледира невинен и отрича да е застрелял Takeoff.

Междувременно, след погребението през ноември, Quavo написа писмо към покойния си племенник:

"Толкова е трудно да ти кажа, че ми липсваш, защото винаги си бил с мен и правехме всичко заедно. Още от деца си до мен и ме наглеждаше и следеше. Увери се, че аз ще успея пръв. Никога не се състезаваше с мен, винаги сме били един отбор."

Третият член на Migos, рапърът Offset, наскоро сподели, че не му е лесно да се справи с последствията от смъртта на Takeoff. Той отмени пускането на новия си албум "Father Of 4", който трябваше да излезе на 11 ноевмри. 

quavo
Сподели
Свързани новини