Wishlist
Начало / Новини / Torino & Pashata: Подготвяме песен „Моя Любов“, защото The Voice е първата ни любов

Torino & Pashata: Подготвяме песен „Моя Любов“, защото The Voice е първата ни любов

Още 4 града предстоят от турнето на латино генг кралете

19 Декември 2023
Torino & Pashata: Подготвяме песен „Моя Любов“, защото The Voice е първата ни любов

Латино генг кралете започнаха с грандиозното им турне, което вече премина през Бургас, София, Пловдив и Стара Загора. Остават им още четири града – Велико Търново, Варна, Плевен и Русе, а билети за тях може да си закупите от ePayGo и от касите на EasyPay в цялата страна. Ексклузивен медиен партньор на концертите са радио и телевизия The Voice и радио Витоша. Момчетата гостуваха в студиото на The Voice, за да споделят за емоцията от събитията, както и да съобщят кога ще издадат песен за нашия ефир. Torino & Pashata решават да направят свое турне, защото имат вече над 180 концерта, само за тази година, и е време за нещо по-различно:

„Бяхме на хотел в Хисаря и решихме, че трябва нещо да променим… На оставащите дати от турнето, нашите феновете могат да видят Иван Тишев-TISH3V на китара и Ник Николае на барабани. Чисто нови аранжименти на песните. Всяка звучи по съвсем различен начин, звучи живо, звучи истинско, звучи красиво. Правим го с много любов. Целият екип.“

За hype-а на концертите се грижат Duli & Mati. Момчетата работят и върху нова музика, това разкриха пред Мари-Никол:

„Специално, специално за радио и телевизия The Voice има една песен, която подготвяме. Тя ще се казва „Моя Любов“, защото The Voice реално е първата ни любов. The Voice беше първата медия, която отрази нашето включване в целия този музикален бранш. Реално бяха първите, които ни подадоха ръка.“.

В края на годината латино генг кралете направиха своята равносметка и определиха 2023-та като уникална и най-успешната до момента. Момчетата ще имат два типа шоу оттук нататък, а повече феновете им могат да разберат в социалните мрежи.

torino i pashata tour

 

турне torino & pashata Варна latino gang торино и пашата Велико Търново Русе Плевен
Сподели
Свързани новини