Wishlist
Sunnery James & Ryan Marciano ft. Kes Kross
Sunnery James & Ryan Marciano ft. Kes Kross
Coffee Shop
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Tita, RDMK, Торино и Пашата идват в Бургас за Teen Boom Fest 2022

Tita, RDMK, Торино и Пашата идват в Бургас за Teen Boom Fest 2022

15 Август 2022
Tita, RDMK, Торино и Пашата идват в Бургас за Teen Boom Fest 2022

Рекорден брой - 100 участници ще завладеят публиката на летния фестивал. Сред тях са най-актуалните имена от шоу бизнеса и социалните мрежи. TEEN BOOM FEST, вече се усмихва зад ъгъла и няма търпение отново да се превърне в най-завладяващата лятна емоция. Проявата, която се организира от Община Бургас за трета поредна година, по традиция ще се случи на познатата локация – Морска гара. В дните 20 и 21 август /събота и неделя/ публиката във фестивалната зона ще се наслади на фантастични срещи, а концертите в двете почивни вечери ще се помнят дълго време.

 

Третият пореден TEEN BOOM FEST ще събере 100 участници, сред които най-популярните инфлуенсъри, ютубъри, влогъри, блогъри и музиканти от социалните мрежи. Те ще се срещнат очи в очи със своите почитатели, за да си поговорят, снимат и забавляват.

 

Началото на събитието е обявено за 16.30 часа. Тогава ще стартират фен срещите с популярните инфлуенсъри. От 19.30 часа сцената на TEEN BOOM FEST 22‘ ще бъде домакин на най-големите музикални хитове.

 

Верен на своята мисия TEEN BOOM FEST’ 22 ще насочи прожекторите към важни теми за младото поколение и опасностите, които ги заобикалят - употребата на наркотични вещества, насилие, рисковете в социалните мрежи и други.

 

Първото издание на TEEN BOOM FEST се реализира през 2020 година. След две успешни издания, събирайки над 20 000 души, събитието се превърна в платформа за младото поколение между 8-25 години и техните семейства.

 

TEEN BOOM FEST се организира от Община Бургас. Ексклузивен медиен партньор е радио и телевизия THE VOICE.

 

Входът е свободен!

Teen Boom Fest Tita RDMK Торино и Пашата
Сподели
Свързани новини