Wishlist
Начало / Новини / Selena Gomez срещу критиката

Selena Gomez срещу критиката

10 Март 2020
Selena Gomez срещу критиката

Selena Gomez проговори за критиките срещу себе си и обвиненията, че не пее особено добре. 27-годишната певица беше гост в шоуто на Kelly Clarkson миналия петък, а по време на програмата двете колежки си поговориха за музика.

"Постоянно се опитвам да направя музиката си по-добра и по-добра, защото знам, че хората не ме смятат за най-добрата певица" - казва Селена. "Но аз наистина работя много здраво. Обичам да пиша и създавам мелодии. Чувствах, че албумът Rare беше моя шанс да кажа нещата, които исках."

В отговор Kelly Clarkson даде съвет на по-младата си колежка, а и на целия свят. " Ти каза, че много хора смятат, че не си най-добрата певица. Но най-добрият певец не е този, който е най-шумен, а и не е задължително всеки да пее като Whitney Houston. Най-добрите певци в света са тези, които те карат да почувстваш нещо, а това идва от различни музикални стилове. Като певица на певица ти казвам, че правиш много красиви неща. Обичам песните ти и обичам да ги пея. Те имат смисъл и докосват хората, така че никога не подценявай таланта си" - успокоява я Kelly Clarkson.


срещу selena gomez критиката
Сподели
Свързани новини