Wishlist
Начало / Новини / Te Amo и Torino & Pashata удължават лятото с хита "O Mammy", излъчен ексклузивно първо по The Voice

Te Amo и Torino & Pashata удължават лятото с хита "O Mammy", излъчен ексклузивно първо по The Voice

10 Септември 2020
Te Amo и Torino & Pashata удължават лятото с хита "O Mammy", излъчен ексклузивно първо по The Voice

Изпълнителите на летния хит "Cabriolet" Torino и Pashata, с който седмици наред оглавяваха най-престижната класация за българска музика BG Voice Top10 обединиха усилия и се присъединиха към момчетата от Te Amo (Свилен Попов "Siso" и Тони Вълчков "4onto"), за да направят свежото парче "O Mammy". Видеото и песента излязоха днес, 10 септември, а радио и телевизия The Voice бяха единствените, които получиха ексклузивни права за излъчване на проекта девет часа преди официалната премиера. 


Зрителите и слушателите на музикални медии №1 в България чуха и видяха "O Mammy" в 10:00 сутринта на 10-ти септември. Клипът е заснет на Българското Черноморие и в него виждаме момчетата в компанията на красиви момичета, летни танци, плажен волейбол и морски приключения. Звученето е в типичния за Torino и Pashata латино стил, което дава сериозна заявка за удлъжаване на летния сезон и през следващите месеци. Не случайно феновете ги наричат "Латино генерали".

Te Amo са познати от нашия ефир с дебютния си проект "До изгрева", с който успяха да се изкачат до №1 в BG Voice Top10 за една седмица, а няколко прекараха в Top 3 на класацията. "O Mammy" влиза като ново предложение в класацията ни за българска музика този петък, 11 септември.

В Instagram профилите на Te Amo се появиха и кадри от снимачната площадка на "O Mammy":


the voice лятото хита torino pashata ексклузивно amo удължават mammy излъчен първо
Сподели
Свързани новини