Wishlist
Начало / Новини / Torino & Pashata с ексклузивна премиера на „Cabriolet“ само по The Voice

Torino & Pashata с ексклузивна премиера на „Cabriolet“ само по The Voice

26 Юни 2020
Torino & Pashata с ексклузивна премиера на „Cabriolet“ само по The Voice

Супер горещо, силно секси и точно за лятото пристига новото парче на Torino & Pashata. Кралете на латиното се качват в луксозен „Cabriolet“, за да доведат със себе си всичко, което не се римува със скука. Ексклузивна премиера на летния хит направихме в ефира на радио и телевизия The Voice точно в 11 часа на 26 юни. Предпремиерно излъчване в ефир ще има и в 13 часа, а официалната премиера е в 15 часа.

Тодор Емилов-Torino и Павел Денов-Pashata не изневеряват на стила си и предлагат продукция за милиони…гледания и слушания. Двамата са едни от малкото български изпълнители, които се радват на абсолютна популярност сред младата аудитория, без да вкарват рейтингови емоции с циничен текст или послания. 

Новата им песен “Cabriolet“ събира дългоочакваната тръпка по лятото на 2020 г. В нея има от всичко, което един истински джентълмен може да си пожелае: и горещо момиче, и обещаващи чувства, и луксозен автомобил, пътуващ към разкошна дестинация, и добър приятел, с когото да се сподели всичко това. Всъщност освен във видеото Torino & Pashata са добри приятели и в живота- от онези, които първо си съперничат, а после решават, че ако работят в екип ще са непобедими. 

Освен двамата изпълнители в проекта участие има и загадъчна дама, която изпълнява съпътстващите вокали. Момчетата за сега пазят в тайна името, но обещават да го споделят със симпатични журналисти. 

“Cabriolet“ пристига в своята луксозна визия, нагорещена от героинята в клипа -  в ролята влиза известния грим специалист, чаровната Емануела Никол, която е и житейската половинка на Pashata. 


Повече за Латино кралете:

    • Артистичният псевдоним на Павел идва от обръщението на негов приятел- украинец. „Той говореше развалено български език- споделя Павел- и ме наричаше Па̀ша, като ударението е на първата гласна. Така започна всичко.“  Тодор приема своя никнейм след музикално турне и вдъхновение от романтична Италия. 

    • Двамата се запознават в спортна зала, като първоначално въобще не се харесват. Впоследствие откриват общата си страст към музиката и неизбежно идва решението да направят нещо заедно. „Обичам да слушам български хип-хоп.- разказва Павел. Израснал съм с музиката на Denyo и Sensei, но малцина сигурно са ги чували в днешно време. Вдъхновяваха ме да пиша текстове.“ 

    • При Тодор животът по ноти също започва в детството:Увлякох се по музиката още на 7 годишна възраст, като мой вдъхновител е дядо ми, на когото съм кръстен. Стартирах с частни уроци по акордеон, а 7 години по-късно бях приет в НУИ “проф. Веселин Стоянов” гр. Русе. Имам спечелени множество национални и международни конкурси по акордеон. През 2019г. завърших Национално Училище по Изкуствата със специалност “Акоредон” и “Пиано” и започнах да се занимавам с хип-хоп и регетон музика.“ 

    • Наричат ги „Кралете на латиното“, заради популярните им хитовете, в стила на регетона. Песните им се отличават с джентълменско отношение в текстовете, елегантен ритъм и позитивно настроение. 

the voice само ексклузивна премиера torino pashata cabriolet
Сподели
Свързани новини