Wishlist
Alex Parker & Mihaela Marinova
Alex Parker & Mihaela Marinova
Stay
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / DIMI с ексклузивна премиера по The Voice на "Mi Amor"

DIMI с ексклузивна премиера по The Voice на "Mi Amor"

22 Януари 2021
DIMI с ексклузивна премиера по The Voice на "Mi Amor"

Когато си само на 17, любовта винаги е стихията, която те вълнува най-много. Доказва го и новият проект на талантливата DIMI, която вече е готова с втория си сингъл – „Mi Amor“. Въпреки заглавието си на испански и нескритата любов на изпълнителката към латино и реге звученето, в песента текстът е на български език и е дело на Torino & Pashata, двигателите зад „Kings Records“. 

DIMI признава, че е било „любов от първо прочитане“.  Думите веднага я грабват и перфектно пасват на настроението й в този момент. Няма никакви колебания и за музиката. Бийтовете идват от колекцията на Sampho beats и логично се преливат с топлия вокал, който отличава DIMI. 


Видеото също е в партньорство с проверен екип – този на Георги Салпаров и Симеон Михалков, които заснеха и дебюта на DIMI – лятната сензация „Още нещо“. Този път сюжетът ни пренася в красиви есенно-зимни пейзажи, които се редуват с уютни сцени на закрито. Историята се завърта около една красива, но приключила любов, в която главните действащи лица са уловени в интимни моменти, през които всички влюбени преминават. По време на снимките в Пловдив и околностите, DIMI си партнира с Никола Маринов, с когото са приятели от дълго време. Никола има зад гърба си опит в различни фотосесии, DIMI също е на „ти“ с обектива, но въпреки това признават, че в началото на снимачния ден са се чувствали доста притеснени. Все пак  успяват да овладеят емоциите си и да покажат най-доброто от себе си пред камерата. 

А дали за чувствата им има място и в реалния живот? DIMI разсейва всички съмнения с бърз и категоричен отговор: „О, не! Той си има приятелка“. 

Въпреки горещите страсти между двамата, по време на снимките температурите били доста ниски. Tова не попречило на екипа да улови разкошните сезонни кадри, а на DIMI  да направи стайлинга си истинско модно вдъхновение – от топли палта до ярки, плетени рокли и стилни аксесоари. „Сама избирам дрехите си за своите видеоклипове и се старая да са близки до стила ми в реалния живот. Така се чувствам удобно в кожата си, не искам да създавам фалшиви образи около себе си“ споделя 17-годишната певица, която обаче не крие, че за сега музиката е нейно хоби и големият фокус остава образованието й. 

Кое ще се превърне в нейна бъдеща професия -сцената или журналистиката, все още е рано да се каже, но е ясно, че настоящият момент принадлежи на новата ѝ песен „Mi Amor“, а бъдещето обещава още приятни изненади от изпълнителката с привкус на латино и реге, и тийзър към ново международно телевизионно предаване. 

"Mi Amor", както и дебютният сингъл "Още нещо" бяха излъчени ексклузивно в ефира на радио и телевизия The Voice, часове преди официалните им премиери.

the voice ексклузивна премиера dimi amor
Сподели
Свързани новини