Wishlist
Jason Derulo & Michael Bublé
Jason Derulo & Michael Bublé
Spicy Margarita
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Ексклузивно интервю с Roxen (видео)

Ексклузивно интервю с Roxen (видео)

18 Април 2020
Ексклузивно интервю с Roxen (видео)

Младата румънска изпълнителка Roxen даде специално ексклузивно интервю за The Voice. Тя е позната у нас с тоталния хит от 2019-та "You Don't Love Me" със Sickotoy, който прозвуча първо в нашия ефир през август миналата година. Талантливата звезда е румънския представител на Евровизия 2021, след като тазгодишното издание беше отменено заради пандемията.

Roxen разказа за музикалната си кариера, за това какво прави в много свободно време, което всички имаме в момента, докато си стоим вкъщи. Поговорихме си за новите ѝ проекти "Over and Over" с PAX и "Escape", които излязоха наскоро. Тя ни сподели и за любопитния начин, чрез който трябваше да се избере румънската песен за Евровизия 2020. Припомняме, че Roxen издаде 5 песни за конкурса, а румънците трябваше да изберат коя от тях да бъде изпълнена на сцената в Ротердам. За съжаление най-престижният песенен конкурс на стария контитен бе отложен и ще я видим през 2021 година на Евровизия, но коя ще е песента и какъв ще е подходът за избор на хит предстои да разберем.

Какво още си поговорихме с Roxen може да видите в интервюто, което се намира в секция "Предавания"/"Your Voice" тук или по-долу:


видео интервю roxen ексклузивно
Сподели
Свързани новини