Wishlist
Regard, Years & Years
Regard, Years & Years
Hallucination
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / The Voice с ексклузивни премиери в празничните дни

The Voice с ексклузивни премиери в празничните дни

24 Декември 2020
The Voice с ексклузивни премиери в празничните дни

Музикалният лидер на България - радио и телевизия The Voice ще направят ексклузивни премиери на едни от най-горещите и обичани български артисти на 24 и 25 декември. Torino & Pashata, V:RGO и Дивна са готови с невероятни хитове, които ще пуснат на най-светлите християнски празници. Заедно с това сме подготвили и специална празнична програма за семеен уют и домашно забавление по време на световна пандемия.

Тази вечер, на 24 декември, от 19 часа ще излъчим ексклузивно новия проект на Torino & Pashata, който носи заглавие "Queen & King". Парчето е много специално за двамата артисти и не случйно премиерната му дата е на един от най-светлите християнски празници - Бъдни вечер.


Един час по-късно, в 20:00, започва и THE BEST of CCTVHET. 2-часова селекция с най-горещите изпълнения от най-голямото лятно музикално турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour през последнтие четири години - 2016, 2017, 2018 и 2019. Заедно пред екраните ще се насладим на хитове, танци и много настроение от 4Magic, Alex & Vladi, ALMA, BallaN,  Balet Nova, Choko, Dara, DJ Doncho, Era Istrefi, Eva Parmakova, Massari, Pavell & Venci Venc', Steven Achikor, TITA, V:RGO, TRF, Yoana, Young BB Young, Атанас Колев, Гери-Никол, Криско, Кристиан Костов, Мария Илиева, Михаела Маринова, Михаела Филева, Невена Пейкова, Пламен & Иво, Поли Генова и СкандаУ. Бъдни вечер ще приключим с нашето Deja Voice Xmas Party. 8-часовата хит селекция събира най-големите парти хитове от последните 20 години, разбира се, в комбинация с най-актуалните денс парчета.


На 25 декември в 12:00 ексклузивна премиера ще направи в ефира ни V:RGO с хита "Улично момче". Веднага след това започват годишните класации на радио и телевизия The Voice - Radio Top120 of 2020 и TV Top100 of 2020. Кой ще бъде хит №1 в годината на корона ще разберем в края на деня. От 20:00 часа Дивна ще ни представи, отново ексклузивно, последният си сингъл и видео "Напред". Видеото е заснето с едни от най-добрите камери в света, само няколко, от които са на територията на Европа. 


На Коледа, след ексклузивната премиера на Дивна, започва и годишната класация с най-харесваните и най-обични български хитове - BG Voice Top10 of 2020. През изминалите 365 дни The Voice е подкрепил повече от 176 български проекти, но кои са десетте, за които нашите фенове, зрители и слушатели са гласували ще разберем минути след 20 часа на 25 декември. От 22:00 часа започва и второто издание на Deja Voice Xmas Party-то ни. 


Повече за новогодишната ни програма разбери тук.

Радио и телевизия The Voice ви желаят светли, топли и уютни празници!

the voice ексклузивни премиери празничните дни
Сподели
Свързани новини