Wishlist
Bruno Mars ft. Cardi B
Bruno Mars ft. Cardi B
Finesse (Remix)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / ToTo H от СкандаУ с ексклузивна премиера по The Voice - "Само Ако Бях" с Marianoff

ToTo H от СкандаУ с ексклузивна премиера по The Voice - "Само Ако Бях" с Marianoff

16 Март 2021
ToTo H от СкандаУ с ексклузивна премиера по The Voice - "Само Ако Бях" с Marianoff

Един от най-хитовите български артисти издаде пореден проект, който има всички шансове да се превърне в любимия трак на аудиторията. Той е Йонислав Йотов, по-познат като ToTo H от СкандаУ. Хитмейкърът пусна трети проект в рамките на месец. След зашеметяващия успех на "Изкушение" със Слави Трифонов и Куку-Бенд, а след това и "Typhoon", за който се присъединява в компанията на румънската супер звезда Anotnia, ТоТо ни представя "Само Ако Бях". В новият хит участие взема Marianoff, а за представянето му бе намекнато в предаването Planet Voice преди седмица. Видеото е зансето от Тодор Георгиев - Toshey.

Гледай и слушай "Само Ако Бях" на 16 и 17 март от 11:00, 13:00, 15:00, 17:00, 19:00, 21:00, 23:00, 01:00, 03:00, 05:00, 07:00, 09:00, 11:00 ч. и т.н. ексклузивно по радио и телевизия The Voice.


Историята на "Само Ако Бях" е много интересна. ТоТо H прави демо и го оставя без припев за 3 месеца. Рапърът решава да я качи само за Members абонатите си в YouTube профила TotoYotov. Митко (с псевдоним Marianoff) е един от верните фенове и чува заключеното демо. Харесва му и решава да предложи на Тото припев и го прави. След това хитмейкърът си поставя за цел да открие кой е този фен и да отиде буквално пред вратата му, за да предложи да направят заедно "Само ако бях". Точно седмица по-късно звездата разбира, че трябва да отиде до с. Еленово, общ. Нова Загора. Събира екип, вземат камерите и правят видеото, което днес и утре е есклузивно само в ефира на The Voice на всеки кръгъл нечетен час.

Освен клипа те са заснели и цялото приключение по създаването на песента, включително и как откриват Митко. Всичко това ще бъде качено в Канала на Тото в YouTube съвсем скоро.


the voice ако само toto скандау ексклузивна премиера бях marianoff
Сподели
Свързани новини