Wishlist
Начало / Новини / Minelli пусна новия клубен хит "Nothing Hurts", който излъчихме ексклузивно по The Voice

Minelli пусна новия клубен хит "Nothing Hurts", който излъчихме ексклузивно по The Voice

12 Ноември 2021
Minelli пусна новия клубен хит "Nothing Hurts", който излъчихме ексклузивно по The Voice

Minelli  пуска следващия си хит след „Rampampam”, който излезе през март 2021, и зае  no. #6 в Global Shazam и #1 в Global Shazam – Dance Charts. Доказвайки се като разбиващ глобален хит, към ‘Rampampam’ се пристрастихме от първото слушане. „Nothing Hurts” следва този успех с нов вайб, който ще завладее клубната сцена по света. Той бе излъчен ексклузивно първо по радио и телевизия The Voice, също както глобалният разбивач на класации "RamPamPam". 

Музиката и текста на новия сингъл са композирани от Minelli, Jordan Shaw, Fridolin Walcher, а продуцент е Freedo, който има 1.5 милиарда стрийма в Spotify. Швейцарският съвместен автор и продуцент е добре познат с работата си със Zara Larsson по „Lush Life” и „Takeaway” на Chainsmoker’s. Музикалното видео към ‘Nothing Hurts’ е създадено от  NGM Creative и е продуцирано от Loops Production.

"“Nothing hurts” е любовна песен за раздяла и въпреки че може да звучи общо, е много важна за мен и се надявам слушателите да се припознаят с нея“, казва Minelli за новия си сингъл

Припомняме, че “Rampampam” стана международен разбиващ хит, генерирал 160M гледания в YouTube и 70 милиона стрийма в други световни дигитални стрийминг платформи. Относно еърплей, “Rampampam” влезе в ротации в  59 държави и задмина впечатляващия брой от 120.000 пускания и номер едно позиции на няколко пазара. В Shazam тракът има  3.7M търсения и оглави #1 в Dance Global за няколко седмици, както и  №6 в Shazam Global. Освен това,  TikTok потребителите генерираха над 200 хиляди създадени видеа в платформата, карайки трака да се разпространи вирусно. "RamPamPam" се задържа над половин година в еърплей класациите на радио и телевизия The Voice и е сериозен претендент за годишните ни класации. Minelli бе специален гост в нашето студио, където изпълни акустична версия на хита си, която вече има над 144 000 гледания в YouTube профила ни.

За Minelli:

Minelli е същинска машина в писането на песни и продуцирането. През 2017 тя се присъедини към  Global Records и пусна първия си соло сингъл “Empty Spaces”, който оглави класациите в 15 страни. През 2019 тя пусна хитовия сингъл “Mariola”, който оглави румънския еърплей  -, iTunes-, TV- и Spotify Viral 50 класациите, получи масивни ротации по света и стигна до 20 милиона гледания в YouTube. Следва хитът “Discoteka” featuring INNA. Песента влезе в няколко редакторски плейлисти на Spotify като взриви и еърплея по света. В края на 2020 Minelli пусна "Nostalgic Illusions", сантиментално и заразително ЕР, комбиниращо двата трака "Illusion" и "Nostalgia". През 2021 Minelli издаде сингъла Rampampam. Освен впечатляващи резултати, тракът успя да донесе и международно разпознаване на артиста. Тя също е и гласа и звездата на проекта Bastard. Сингълът F..K THAT стоя на #1 в Русия за няколко седмици. Освен това тя е и автор на Flashbacks от INNA, който постигна огромен успех в Европа, особено в Русия и Общността на независимите държави с #1 позиции в радио класациите.

пусна the voice новия хит ексклузивно който hurts minelli клубен nothing излъчихме
Сподели
Свързани новини