Wishlist
Начало / Новини / Sofi Tukker и Mahmut Orhan представят "Forgive Me" ексклузивно по The Voice

Sofi Tukker и Mahmut Orhan представят "Forgive Me" ексклузивно по The Voice

04 Март 2022
Sofi Tukker и Mahmut Orhan представят "Forgive Me" ексклузивно по The Voice

Ерата на Wet Tennis от Sofi Tukker започна! 

След издаването на видеото към "Original Sin" миналия месец и обявяването на премиерата на Wet Tennis, дългоочакваното продължение на номинирания за Grammy дебютен албум на дуото "Treehouse", на 29-ти април, Sofi Tukker ни зарадваха с "Forgive Me" - един от траковете от предстоящия албум, който разказва за издръжливостта, радикалното решение да приемем себе си и радостта. Песента беше излъчена ексклузивно по радио The Voice в ранната сутрин на 4-ти март. Официалната видеопремиера за България е тази вечер от 19:30 по The Voice TV.

Публикация, споделена от The Voice Radio & TV Bulgaria (@thevoiceradiotv)

Вижте тази публикация в Instagram.

В духа на креативността на Sofi Tukker, парчето е колаборация с турския продуцент Mahmut Orhan, чийто аранжимент е вдъхновен от традиоционната турска музика. 

Sofi Tukker споделят: "'Forgive Me' е песен за това да простиш на себе си и за най-лошото нещо, което си направил, както и да простиш на другите за болката, която са ти причинили. Това е песен за това толкова да обичаш някого, че да си готов да го оставиш да те мрази, ако това ще му помогне да продължи напред и да се надяваш, че някой ден и той ще достигне до прошката. Написахме тази песен с един от най-любимите ни артисти в света, легендарния Mahmut Orhan, и се повлияхме от неговите турски корени. Аранжиментът му определено нажежава драмата и суровата емоция в песента и олицетворява чувството да желаеш. Въпреки че парчето е драматично и емоционално, то те кара да танцуваш и да се движиш. Има сексапил, който е често срещан в музиката на Mahmut, която ние обичаме".

"Най-вълнуващата част от песента е усещането да изпитваш много емоции в един и същи момент. Можеш да почувстваш тъга, танц, релаксация, меланхолия, радост и много други неща по едно и също време. Тази песен е наводнение от емоции" - казва Mahmut Orhan - "Дава надежда, от която имаме огромна нужда в днешно време". 

Видеото към "Forgive Me" е едно от най-амбициозните и визуално поразителни на Sofi Tukker към момента. Снимано на плажовете Evcik и Kilyos в Истанбул, то ни пренася от затвора на една бяла стая до крайбрежните скали на Турция. 

Хореографът Tanem Işık, 16-годишен феномен от Истанбул, създава модерния танц за видеото, в който тя самата играе двойничка на Sophie. Танцът показва битката на Sophie със собствените й негативни мисли. Група модерни воини в сюреалистични костюми, част от които са Tucker и Mahmut, се притичват на помощ на Sophie, докато тя се примирява с тъмната част от себе си. 

За видеото те разказват: "Снимахме видеото заедно с Mahmut в Истанбул. Това беше първото ни международно пътуване от ковид насам и целият ни екип нямаше търпение за него. Смяхме се през всичките 4 дни. Имаме толкова вътрешни шеги от тогава ... приятелството и забавлението, които създадохме по време на работния процес, са несравними. Това е смисълът на живота - да създаваш изкуство с хора, на които се възхищаваш и които обичаш". 

Режисьорът на визуализацията Hakan Can допълва: "Като всеки друг режисьор аз имам теми, от които се интересувам най-много. Още от първата среща за "Forgive Me" бях вдъхновен от идеята да създам един много личен проект и да пресъздам първоначалната идея на Sofi през темата за прошката". 

В днешния ден нашите зрители и слушатели имаха невероятната възможност да се насладят на ексклузивна премиера на парчето по The Voice Radio & TV. 

the voice представят ексклузивно mahmut orhan sofi tukker forgive
Сподели
Свързани новини