Wishlist
Sia & Kylie Minogue
Sia & Kylie Minogue
Dance Alone
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Sofi Tukker представят втория си студиен албум "Wet Tennis"

Sofi Tukker представят втория си студиен албум "Wet Tennis"

29 Април 2022
Sofi Tukker представят втория си студиен албум "Wet Tennis"

SOFI TUKKER покориха света със завладяващия си електропоп, изкачвайки се на върха на класациите и затвърждавайки мястото си във фенските сърца. Новият им албум "Wet Tennis" продължение на номинираната им за Grammy дебютна колекция "Treehouse" от 2018г., излиза днес, 29-ти април 2022 г.

Албумът отпразнува човешкия дух и сила, отдаването на удоволствието и освобождаването от външните ограничения. Самото заглавие е акроним: „When Everyone Tries to Evolve, Nothing Negative Is Safe“, т.е. „Когато всеки се опитва да се развива, негативността ще изчезне“. Става дума за изоставяне на страха и пороците в полза на преследването на радостта. С каквито и предизвикателства да се сблъсква дуото през целия албум, не след дълго те отново се завръщат към позитивното, това е история за екстаз и за наслада, надминаваща неизбежната ни човешка погрешност.

Тенисът заема видно място във визуализацията на албума. Самата игра представлява Soph и Tuck, които си подхвърлят идеи един на друг в процеса на писане, двамата имат много различни интереси, но там, където се припокриват, е онова сладко място, което е SOFI TUKKER.

Водещият сингъл на албума, озаглавен „Summer in New York“, е фигуративна обиколка на Ню Йорк, водена от дуото. Парчето бележи момент на пълен кръг за тях, завръщайки се отново в града, след като прекарват последните няколко години в Уест Палм Бийч. Този трак е посветен на родното място на SOFI TUKKER, домът, който ги посреща след като завършват колеж и им осигурява вдъхновение за най-ранния им проект.

Tracklist:

1. Kakee
2. Original Sin
3. Summer In New York
4. Forgive Me feat. Mahmut Orhan
5. Wet Tennis
6. Interlude
7. Sun Came Up feat. John Summit
8. Larry Bird featuring Tuck's Dad
9. Hold feat. BOII
10. Mon Cheri feat. Amadou & Mariam
11. Freak
12. What A Wonderful World

A post shared by SOFI TUKKER (@sofitukker)

View this post on Instagram
албум втория студиен представят sofi tukker wet tennis
Сподели
Свързани новини