Wishlist
Начало / Новини / Нели Петкова представи "Сега е момента" - ексклузивно по The Voice

Нели Петкова представи "Сега е момента" - ексклузивно по The Voice

16 Юли 2020
Нели Петкова представи "Сега е момента" - ексклузивно по The Voice

Нели Петкова улови момента и в горещото, за всички българи лято представя новия си сингъл „Сега е момента“. Проектът бе излъчен ексклузивно по радио и телевизия The Voice днес, 16 юли, в 11:00 часа. В същото време в телефонно интервю на живо в Morning Voice по радио The Voice Нели разказа за последния си проект. Интервю с нея в Your Voice по The Voice TV може да гледаш днес, 16 юли, от 19:00 часа и повторение утре, 17 юли, от 13:00 часа.

“Сега е момента” е със свежо, лятно и младежко звучене, създава усещане за безкрайните летни дни, радостта от споделената любов и желанието всеки миг да бъде изживян пълноценно. 


Автори на музиката са Искрен Тончев – Искрата и Нели Петкова, а текстът е дело на Росен Димитров, Искрата и Нели Петкова. Автор на аранжимента е Искрен Тончев – Искрата. Нели отново съчетава модерно поп звучене с фолклорни елементи, което се наложи като запазена марка на певицата. Основният лайтмотив в песента е записан с традиционния български инструмент - кавал от композитора и виртуоз Костадин Генчев. 

Видеото към песента е цветно, енергично и носи цялостното послание и внушение на текста. В него Нели Петкова си партнира с актьора Калоян Калев. Локациите на снимките са в София и околностите на столицата, а визиите на Нели Петкова са ярки и свежи, вдъхновени от стрийт стила на градското момиче. 

Само преди 3 месеца изпълнителката пусна сингъла „Broken“, който освен в българските музикални класации, бе излъчен с успех и в много страни в Европа. За ексклузивна премиера на "Broken" Нели отново се довери на музикални медии №1 в България - радио и телевизия The Voice.

the voice сега представи нели петкова ексклузивно момента
Сподели
Свързани новини