Wishlist
Disturbed
Disturbed
The Sound of Silence (Cyril Remix)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / TEEN BOOM FEST ще наелектризира Благоевград с невиждан шоу спектакъл

TEEN BOOM FEST ще наелектризира Благоевград с невиждан шоу спектакъл

18 Май 2022
TEEN BOOM FEST ще наелектризира Благоевград с невиждан шоу спектакъл

Най-обичаният  фестивал от тийнейджърите в България избра Благоевград за своя  грандиозна сцена. Откриването е на 28 май /събота/ , мястото е пл.”Георги Измирлиев”, входът е свободен.
Началото е
16.00 часа. Тогава ще стартират вълнуващите фен срещи, а малко по-късно, от 19.30 часа публиката ще запее в един глас най-големите хитове на музикалната фурия Дара, латино кралете Торино и Пашата и тийнсензацията Дара Екимова. В ролята на водещи ще видите звездното семейство Артьом Анатолиевич -ARTi и нежната му половинка с кадифен глас Кристина Дончева. С това гарантираме, че вечерта ще донесе емоции и настроение, което ще ви усмихва дълго след това.
Във фен зоната от 16.00 часа ще ви очакват Мъци, Йоан-Петър, Presinka, BlackGogo, Kumbata, Alper Chochev, Megsun, Just Boomy. Сред специалните ни гости е и харизматичният актьор Ивайло Захариев. Той събира близо 90 хиляди последователи в своите онлайн платформи.
    
TEEN BOOM FEST е единственият по рода си фестивал в Европа, който събира на едно място най-обичаните инфлуенсъри, актьори, влогъри, спортисти и певци. Той се състои от два модула – „Фен среща” и Концерт. Идеята на фен срещите е посетителите на фестивала да се срещнат със своите идоли, като разполагат с необходимото време да си поговорят, снимат или просто вземат автограф. Първото издание на TEEN BOOM FEST се случи през 2020 година. Зад гърба си имаме две успешни години, събирайки над 20 000 души и повече от 350 участници, което ни превърна в Платформа – магнит за младото поколение между 8-25г и техните семейства.

Една от водещите мисии на TEEN BOOM FEST  е социалната отговорност към младото поколение  - опасностите, които ги заобикалят - употребата на наркотични вещества, педофилия и опасни игри в социалните мрежи, насилие и други. Чрез нас и техните кумири посланията се възприемат много по-бързо и с доверие от подрастващите.

През 2022 година екипа на Фестивала си постави предизвикателството да се срещне с публиката на най-големите областни центрове в България като, сред тях са София; Пловдив; Бургас; Севлиево и Благоевград.
Благоевград дава старт на нашето турне и вярваме, че заедно ще сътворим музикално вълшебство, което ще ни накара да се усмихваме, вълнуваме и танцуваме.

TEEN BOOM TOUR се реализира от ФЕСТИВАЛ БГ с партньорството на Община Благоевград.

A post shared by TEEN BOOM FEST (@teenboomfest)

View this post on Instagram
шоу teen boom fest благоевград спектакъл наелектризира невиждан
Сподели
Свързани новини