Wishlist
Начало / Новини / Selena Gomez ще ни накара да танцуваме с ново парче на испански

Selena Gomez ще ни накара да танцуваме с ново парче на испански

27 Януари 2021
Selena Gomez ще ни накара да танцуваме с ново парче на испански

Selena Gomez ще ни зарадва с още едно парче на испански. 28-годишната певица анонсира, че на 29-и януари ще пусне песента “Baila Conmigo”, в която си партнира с пуерториканския рапър Rauw Alejandro и Tainy. Ако случайно не знаете, “baila conmigo” се превежда като "танцувай с мен", така че се готвим за танци в петък.

Selena намекна за появата на трака още с премиерата на предишното й испанско предложение “De Una Vez”, като заглавието на новата песен беше изписано в края на клипа. 

Това ще е втора съвместна работа на Selena с Tainy, с когото си партнираха през 2019 г. в песента “I Can’t Get Enough” с J Balvin и Benny Blanco.

Певицата също сподели и снимка с посланието “Próximamente" или "скоро", което освен за новата песен се надяваме да се отнася и за испаноезичния й албум. 

“Това е нещо, което искам да направя от 10 години, да работя по испански проект, защото много се гордея с произхода си и естествено исках това да се случи", сподели тя наскоро в интервю и добави "И се случи, и мисля, че е в перфектния момент. С голямото разделение в света, нещо в латино музиката кара хората по света да чувстват нещо заедно". 

*Снимка: Instagram

ново selena gomez парче накара танцуваме испански
Сподели
Свързани новини