Wishlist
Disturbed
Disturbed
The Sound of Silence (Cyril Remix)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Selena Gomez представя развитието си в нова песен

Selena Gomez представя развитието си в нова песен

15 Януари 2021
Selena Gomez представя развитието си в нова песен

Selena Gomez представи новия си испаноезичен сингъл “De Una Vez” (“At Once”). Това е второ парче за звездата на испански след “Un Año Sin Lluvia” от 2010 г. Продуценти са Tainy, Albert Hype, Jota Rosa и NEON16. 

Във видеото към песента, режисирано от Los Pérez (Tania Verduzco и Adrián Pérez), Gomez метафорично проследява нейното творческо и личностно развитие, като преминава през различните стаи в дома си - от спалня, изпълнена с растения и мечти до стая със светещи лампи, кухня с печка в пламъци и място, където плочите и музикалните инструменти оживяват. 

През цялото време на това пътуване кристалното сърце на гърдите й свети все по-силно, символ на нейната сила, докато в текста се пее за излекуването на личността, придобиване на смелост и за откриване на любовта. Парчето завършва с фразата “Baila Conmigo…” (“Dance With Me”), което е заглавието на предполагаемата втора песен от предстоящия албум на Gomez на испански език.

“Много се гордея с латино корените си", казва певицата в изявление. “Почувствах се много силна докато пеех на испански отново, а "De Una Vez" е красива песен за любовта". 

“De Una Vez” е втори самостоятелен испаноезичен сингъл за звездата, но през последните години тя участва в няколко двуезични парчета - с  Tainy и Benny Blanco в “I Can’t Get Enough” от миналата година и заедно с DJ Snake в неговото заразително “Taki Taki” от 2018 г., което включваше и Cardi B и Ozuna.

*Снимка: Facebook

нова представя песен selena gomez развитието
Сподели
Свързани новини