Wishlist
Ariana Grande
Ariana Grande
we can't be friends (wait for your love)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Selena Gomez сподели с нас плейлиста си с песни

Selena Gomez сподели с нас плейлиста си с песни

28 Април 2020
Selena Gomez сподели с нас плейлиста си с песни

Selena Gomez разкри плейлиста си с песни, които слуша по време на социалната изолация и междувременно сподели защо Rihanna е любимият й артист, не спести похвали за приятелката си Taylor Swift и призна, че Billie Eilish е успяла да я разплаче.

В онлайн интервю тези дни Gomez си призна, че е голяма фенка на Rihanna още от времето на хита на колегата й “SOS”: “На практика няма нито един момент, който да не е златен, но “Love on the Brain” и когато изпълни песента на живо, мисля, че това е една от най-великите песни на нашето време”. След което довери, че има цяла книга, посветена на Rihanna в дневната си.

В същото време обаче Selena не отстъпва от високата си оценка за таланта на нейната добра приятелка Taylor. "Няма какво повече да кажа, освен, че това е поредната песен, която показва способността й да ни върне назад във времето, като в същото време вплете и умението си да предизвиква себе си и да вложи нещо ново в музиката си”, казва Gomez за “Lover” на Swift. “Винаги ще я приемам, и то съвсем безпристрастно, като един от най-великите автори на песни”. Неотдавна и Niall Horan използва същото определение за американската певица, така че явно доста хора на това мнение.

Докато правеше преглед на песните, които слуша под карантина, сред които има изпълнения на Kid Cudi, Erykah Badu, Fleetwood Mac, Julia Michaels и H.E.R., Gomez откри и още нещо интересно - въпреки че слуша голямо разнообразие от стилове, всички изпълнения имат нещо общо помежду си:

"Всяка от тези песни разказва истории. Седях си и изведнъж осъзнах, че слушам основополагащи песни, които ме докарват до състояние на някакъв транс и ме вдъхновяват след това да слушам друг тип музика. Всичко е в текстовете, силни текстове, с много любов и много болка, а после идват и някои парти парчета, които ме карат да се чувствам все едно отново съм дете.

Сред тези тракове, за чието силно влияние върху нея Selena говори, е "Everything I Wanted" на Billie Eilish. Тя се разплакала първия път, когато чула песента, защото тя разкрива много истини за музикалната индустрия.

"Започнах да плача, защото върша това толкова отдавна и си казах “Това е толкова вярно”... Тя заслужава всяко нещо, което е получила и което има. Тя един невероятен, невероятен артист”.

Освен за музика Gomez говори и за това как се справя със социалната изолация заради пандемията. Подредила си е домашно студио, включително кът, в който може да се свързва онлайн и да разговаря с членовете на екипа си, докато те също работят по нова музика. “Но като цяло се разхождам много, защото имам чувството, че само това мога да правя. Вдигам гирички вкъщи, направо ме е срам докато гледам клипчета в YouTube и се опитвам да правя нещата, както ми обяснява жената във видеото, която изглежда толкова величествено, правейки същото.

А ето и нещо, което накара Gomez да се усмихне и да го сподели с последователите си в социалните мрежи. Певицата попаднала на две медицински сестри, които качили клипче как танцуват на нейния най-нов сингъл "Boyfriend".

Двете жени са в пълно защитно облекло, на което е написано "SINGLE" и "NOT TAKEN" (“необвързана” и “неомъжена”), и започват да изпълняват хореографията си.

"Това ме накара да се смея толкова много!! Благодаря на всеки здравен специалист на първа линия. Вие сте герои”, написа в поста си Selena.



Снимка: Instagram




сподели песни selena gomez нас плейлиста
Сподели
Свързани новини