Wishlist
Начало / Новини / TEEN BOOM FEST идва в Севлиево с мисия, звездни срещи и невиждана фиеста от емоции

TEEN BOOM FEST идва в Севлиево с мисия, звездни срещи и невиждана фиеста от емоции

13 Юни 2022
TEEN BOOM FEST идва в Севлиево с мисия, звездни срещи и невиждана фиеста от емоции

Teen Boom Fest е единственият по рода си фестивал в Европа, който събира на едно място най-обичаните инфлуенсъри, актьори, влогъри, спортисти и певци. Това е първо гостуване на вълнуващото събитието  в Севлиево и вторият град, включен в програмата на TEEN BOOM TUOR’2022. 

Срещата с публиката ще бъде на 18 юни /събота/ , сцената ще ви очаква в парк Казармите. Входът е свободен. Началото е от 16.00 часа. Тогава ще стартират вълнуващите фен срещи, а малко по-късно, от 19.30 часа  започва музикалната фиеста. Между 12 и 18 часа The Voice TV ще има включвания на живо от Севлиево, за да ти покажем всичко най-интересно от подготовката, ексклузивни срещи с най-популярните лица и още.

Специални гости на Teen Boom Fest са нашумялата реалити звезда - Ева Георгиева, актьорът Ивайло Захариев, създателят на най-успешния уеб сериал - „The Boxing Antelope”, Денислав Димчев. Фитнес влогърът Ива Друмева също ще бъде част от програмата и вече е подготвила интересни здравословни рецепти и тренировки за топ форма, които няма търпение да ви сподели.

Топ музикантите Торино и Пашата  ще сътворят грандиозно музикално шоу на сцената на TEEN BOOM FEST, което ще накара всички присъстващи да пеят хитовете  - „Джанъм”, „Banditos”, „Cabriolet”, „Довиждане” и др. В грандиозния концерт ще вземе участие и талантливата Дара Екимова, която покори всички класации с парчето си “Sagapao”.

С много любов и емоции ще зареди  публиката шармантната дива EVA. Tя спечели сърцата на феновете в най-гледаното романтично реалити „Ергенът”, а многобройните и фенове в социалните мрежи следят всяко нейно участие.  Програма ще предложи забавление от висока класа с музиката на популярното трио „Deja Vu”. Известните изпълнители Мирослав Станчев, Дражо Бошнаков и Бранимир Недков са част от този уникален продукт и създават въздействаща колаборация от оперни арии и поп звучене.

Сред специалните гости на Фестивала са актьорът Ивайло Захариев, инфлуенсърите  - Мъци; Йоан – Петър; ARTi и, Криси/Кристина Дончева; Black Gogo , Presinka, Ива Мандичева, Megsun, Светлозара, Ясмин Кирилова, Linsho и Алпер Чочев. Всички те ще ви очакват  във фен зоната още от 16:00 часа.  Идеята на срещите е посетителите на фестивала да се запознаят със своите идоли, като разполагат с необходимото време да си поговорят, снимат или просто да вземат автограф. Цялата комуникация се случва на живо, далеч от виртуалния свят на онлайн платформите.

Първото издание на TEEN BOOM FEST се случи през 2020 година. Зад гърба си имаме две успешни години, събирайки над 20 000 души и повече от 350 участници. 

Една от водещите мисии на TEEN BOOM FEST е социалната отговорност към младото поколение, превенция на опасностите, които ги заобикалят, като употребата на наркотични вещества, педофилия и опасни игри в социалните мрежи, насилие и други. Чрез нас и техните кумири посланията се възприемат много по-бързо и с доверие от подрастващите. През 2022 г. екипът на фестивала си постави предизвикателството да се срещне с публиката на най-големите областни центрове в България.

TEEN BOOM FEST се организира от „ФЕСТИВАЛ БГ” в партньорство с Община Севлиево, подкрепата на Министерството на младежта и спорта. Ексклузивен медиен партньор е радио и телевизия The Voice.

звездни идва teen boom fest емоции мисия срещи севлиево невиждана фиеста
Сподели
Свързани новини