Wishlist
Начало / Новини / TEEN BOOM FEST 2020 завладя Бургас, хиляди се забавляваха и срещнаха своите идоли на живо

TEEN BOOM FEST 2020 завладя Бургас, хиляди се забавляваха и срещнаха своите идоли на живо

06 Септември 2020
TEEN BOOM FEST 2020 завладя Бургас, хиляди се забавляваха и срещнаха своите идоли на живо

Първото издание на фестивала за инфлуенсъри, тиктокъри и ютубъри Teen Boom Fest приключи с огромен успех и събра хиляди на Морска гара в Бургас. Тийнейджърите показаха, че това е тяхното събитие и часове преди старта вече пазеха ред за автограф и снимка с любимата звезда. Феновете имаха възможност да се поздравят на живо в ефира на радио и телевизия The Voice от изнесеното ни студио, което бе разположено само на няколко метра от голямата сцена. Красивата и вечно усмихната Ева в продължение на два дни показваше емоцията от най-голямата фен среща в България на живо в ефира на музикални медии №1 у нас - The Voice Radio & TV.

ПЪРВИЯТ ДЕН НА TEEN BOOM FEST 2020 РАЗВЪЛНУВА БУРГАС

Хубавото време направи втория ден на феста още по-усмихнат и зареден с младежка енергия. А Ballan, Boyan T, Светът на Ванката, Deni (The boxing antelope), Choko, Elyasa и Elexa накараха децата направо да полудеят от щастие. Всички популярни инфлуенсъри обаче отправиха важни послания към тях. Да внимават с опасностите в интернет, да не посягат към алкохола и наркотиците и да се опитат да научат нещо, което ще им е полезно и в живота, от любимите си занимания като видео игрите например, припомня burgasinfo.com.

Желаещите да се срещнат с Ballan бяха толкова много, че след кратка пауза, той се върна отново при тях преди да вземе участие в концерта. А публиката получи специална изненада. Красивият изпълнител си направи селфи с всички пред голямата сцена на Teen Boom Fest. Choko и водещяит ARTi пък от своя страна накараха дори родителите на тийновете да танцуват. Освен това нашият водещ BallaN и участник в активностите на Морска Гара направи флашмоб с танца към хита му "Едно Сърце".

Огромен интерес предизвикаха и VESSOU, PAVELL и VENCI VENC', които се включиха в концерта и пяха над час и половина от голямата сцена, а публиката не спря да ги аплодира и да пее в един глас с тях. Teen Boom Fest завърши с изпълнение на хита "Булгари" от Pavell & Venci Venc', които привозаха всички артисти да се качат на сцената, за да го изпълнят заедно. В този момент над Морска гара се издигна истинска огнена феерия от пищна заря, която постави край на двудневния фестивал. Водещият на събитието ARTi покани организаторите и медийните партньори да заповядат на сцената и заедно с хилядите фенове отброиха старта до началото на Teen Boom Fest 2021.

Така Teen Boom Fest показа, че на децата трябва да се дава добър пример, а популярните личности могат да са посланици на доброто.  

Очаквай ексклузивни интервюта и атмосфера от невероятното събитие в ZOOM новините по The Voice TV, както и в нашите социални мрежи - Facebook, Instagram, TikTok, Viber общността ни и на thevoice.bg

бургас 2020 живо teen boom fest завладя хиляди забавляваха срещнаха своите идоли
Сподели
Свързани новини