Wishlist
Начало / Новини / Te Amo представят "До Изгрева"

Te Amo представят "До Изгрева"

13 Август 2020
Te Amo представят "До Изгрева"

Темата за мъжкото приятелство е легендарна. Когато го има, се преобръщат светове, печелят се битки, покоряват се женски сърца. А когато двама приятели израстват заедно и започват да правят музика заедно, се получават хиляди гледания още с дебютната им песен! 

Представяме TE AMO и техния стартов сингъл "До Изгрева":


Свилен и Тони избират най-романтичния италиански израз за име на дуета си и кодират заглавието на песента с алюзията за ново начало, старт, изгрев. 

Музиката е от Светлин Къслев, който изгражда „До изгрева“ по правилата на класически регетон. Ритъмът е обречен да звучи в откритите летни клубове и да предизвика танци на ръба на страстта. В текста, дело на ТЕ АМО и очарователната Evangeline, ще се припознае всеки герой, преживял пленителна лятна авантюра. 

За екшън визията Свилен и Тони разчитат на обичайния заподозрян Buddubbaz, а резултатът е видим в канала на латинокралете Kings Records, с уточнението, че TE AMO са вече част от техния лейбъл. 

„До изгрева“ е първият сингъл и силна заявка за бъдещи хитове с много настроение от TE AMO. Ако Свилен и Тони ви допадат - може да ги подкрепите в най-престижната класация за българска музика BG Voice Top10 от утре, 14 август.

представят amo изгрева
Сподели
Свързани новини