Wishlist
Начало / Новини / Играта представя „Ярък цвят“

Играта представя „Ярък цвят“

27 Май 2020
Играта представя „Ярък цвят“

Среща по време на карантина. Екип от трима професионалисти. Декор, изграден буквално за ден. Снимки до полунощ… Така се случва видеото на „Ярък цвят“ - новата песен на Играта.

В този проект рапърът показва свое непознато лице. Феновете са свикнали да го виждат в свежото му амплоа на забавен шоумен, но в „Ярък цвят“ настроението е различно. Ивайло Иванов-Играта разкрива онези чувства и емоции, които избухват в началото на голямата любов, която може би се случва веднъж в живота. Една любов, която завладява и управлява, при която и разумът не помага. Текстът към песента допринася за горещия характер на парчето. Играта събира „Ярък цвят“ в ярки думи, поднесени атрактивно, гарнирани с щипка страст и вкус на горчив шоколад.

Тематичното видео към „Ярък цвят“ пресъздава тези емоции. „Атмосферата ни пренася през различните фази на любовта между двама души - разказва Играта. - Но държа да подчертая, че не всичко се свежда до физическото привличане и не всички изрази на любов акцентират върху физическата красота.“


Режисьор на видеоклипа е  Pitter Black/ PM studio, който, притиснат от физическата изолация, избира доста нестандартно място за снимките. Благодарение на неговата професионална техника и креативност, видеото финализира в красиво завършена картина, с ярки неонови цветове, нежни кадри и добре уловени моменти.

Антония Сандова е изкушаващата партньорка на Играта във видеото, а рапърът споделя, че изцяло се доверява на нейния вкус за цялостен стайлинг и грим.

„Ярък цвят“ е с аранжимент, микс и мастер на дългогодишния приятел на рапъра - Бате Пешо. С негова помощ проектът завършва балансирано, в модерни нотки на звучене, като магията се случва в Studio Buster. 

Играта е изключително благодарен на целия екип, работил върху песента и видеоклипа. Проектът влиза този петък, 29 май, като ново предложение в най-престижната класация за българска музика BG Voice Top10 по радио и телевизия The Voice.

представя играта ярък цвят
Сподели
Свързани новини