Wishlist
Mihaela Fileva & Dara Ekimova
Mihaela Fileva & Dara Ekimova
Vsichko E Bilo Za Dobro
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / EXE представя EXE “EPISODE 8”

EXE представя EXE “EPISODE 8”

11 Февруари 2022
EXE представя EXE “EPISODE 8”

Поредицата събития EXE EPISODE поставя началото на ЕХЕ общността. Изминаха точно пет години от последното издание “IN: EXISTENCE” и е време за дългоочаквания EPISODE 8. Хедлайнър на събитието е Boris Brejcha, който ще представи ексклузивния си сет за първи път на голяма сцена в България.

Boris Brejcha e едно от най-разпознаваемите имена в електронната музика за последните 2 десетилетия. С повече от 2,5 милиона последователи в социалните си мрежи, над 9 издадени албума и собствен музикален лейбъл, той има значително влияние върху електронната сцена. През 2012г. създава свой собствен жанр в електронната музика “High-Tech Minimal”, който музикалните критици описват още като “интелигентната музика на бъдещето”.

Характерно за Brejcha е, че той стриктно подбира изявите си като DJ. Участва на едни от най-големите европейски и световни фестивали, като Tomorrowland, EXIT, Time Warp и много други. Немският продуцент и артист рядко взима участия на по-малки сцени, което прави неговото първо участие в България, като хедлайнър на EXE EPISODE 8, особено специално.

EXE EPISODE 8 ще се проведе на 18.02.2022 г. в Inter Expo Center, а в лайнъпа се нареждат още Ann Clue, Pavel Petrov, Peppou и Vanina.

Купете билет ТУК

представя exe episode
Сподели
Свързани новини