Wishlist
Начало / Новини / Sia aнонсира албумa „Reasonable Woman“ и сподели сингъла „Dance Alone“ с Kylie Minogue

Sia aнонсира албумa „Reasonable Woman“ и сподели сингъла „Dance Alone“ с Kylie Minogue

07 Февруари 2024
Sia aнонсира албумa „Reasonable Woman“ и сподели сингъла „Dance Alone“ с Kylie Minogue

 

Глобалната поп икона Sia ще издаде първия си истински солов албум от осем години – озаглавен „Reasonable Woman“ – на 3 май 2024 г. чрез Atlantic Records/Орфей Мюзик. Записът включва участия на Kylie, Chaka Khan, Paris Hilton, Tierra Whack, Labrinth, Kaliii и Jimmy Jolliff.

Един от най-важните и водещи сингли от „Reasonable Woman“ е разбиващ сингъл, наречен „Dance Alone“, създаден с друга световна поп кралица и носителка на награда "Грами" за 2024 г. Kylie Minogue. Двойката преди това си сътрудничи в албума на Kylie „Kiss Me Once“ и десет години по-късно те отново се обединяват за блажено поп съвършенство.

Няма артист на света като Sia. Опитайте се да помислите за артист, който се трансформира от търсен инди поп вокалист и певец, в глобална поп суперзвезда повече от десетилетие в кариерата си. Опитайте се да си представите същата световна поп суперзвезда, която пише и продуцира музика за много от другите най-емблематични звезди на нашето време. И тогава си помислите как Sia Furler натрупа повече световни стриймвания и хитове (6 в „Billions Club“ на Spotify, и все повече...), като същевременно никога не показва лицето си, никога не прави компромис с артистичната си визия и никога не позволява някой друг да я определи като поп звезда.

И сега „Reasonable Woman“ е първият истински албум на Sia от 2016 г. В допълнение към гост-вокалистите, албумът е създаден с безброй невероятни сътрудници, продуценти, съавтори, инженери. Списъкът включва: Jesse Shatkin, Greg Kurstin, benny blanco, Jim-E Stack, Rosalía, bülow, Mark “Spike” Stent и други.  

sia
Сподели
Свързани новини