Wishlist
Начало / Новини / Tiësto анонсира албума „Drive“ и сподели сингъла "All Nighter"

Tiësto анонсира албума „Drive“ и сподели сингъла "All Nighter"

10 Март 2023
Tiësto анонсира албума „Drive“ и сподели сингъла "All Nighter"

Tiësto обяви издаването на своя дългоочакван нов албум „Drive“, който пристига чрез Atlantic Records/Орфей Мюзик в петък, 21 април. Албумът, който включва вече издадени сингли, е върховно постижение, отбелязващо последния период от кариерата му. “Drive” е представен с премиерата на новия сингъл и първа песен - "All Nighter", наличен вече във всички дигитални платформи и стрийминг услуги. Официалното (музикално/лирик) видео вече се стриймва в YouTube. Tiësto е подготвил ексклузивна визуализация за предварителното слушане на своя албум, което ще се проведе в Лос Анджелис на 22 март. Това ще бъде първото по рода си 3D изживяване – и той дава възможност на феновете си да присъстват,

„Drive“ демонстрира елегантния и чувствен звук, който се превърна в подписа на Tiësto. Наречен така, заради вечния импулс на неговото творческо призвание и физическо движение, както и работата му, която продължава да вдъхновява. Албумът включва и такива многомилионни стрийминг хитове в световен мащаб като: ”The Business”  “Don’t Be Shy (With Karol G),” “The Motto (With Ava Max),” “Hot In It (With Charli XCX),” и “10:35 (With Tate McRae)”, които заедно имат комбинация от 3,5 милиарда стриймвания. Визуалният компонент на албума отдава почит на дългогодишният му интерес към състезанията във Формула 1, като това изкуство е вдъхновено от Monaco Grand Prix през 2004 г., където диамант на стойност 430 000 долара, прикрепен към предната част на състезателна кола, изчезна завинаги – история, която задава тона на албума изтънчен блясък и интрига.

Концептуалният албум симулира епична нощ навън, със сигурност преживяване, което Tiësto разбира по-добре от повечето. Това нощно пътешествие започва с „All Nighter“, призив за действие за предстоящото лудо парти. След това Ava Max насърчава слушателите да „пуснат няколко банкноти и да изсипят няколко бутилки шампанско“ на „The Motto“, преди вечерта да превключи на пълна скорост и часовника да удари „10:35“. Тогава е време да излезете на дансинга и да се захванете с „The Business“. След това това партито приветства вокалните гости A Boogie (“Chills (LA Hills)”), Charli XCX (“Hot In It”), The Black Eyed Peas (“Pump It Louder”) и Karol G, като атмосферата след това се премества в хаус музика, която ще ви накара да се влюбите в дансинга („I'd Bet“) и ще имате примамливо усещане след часа на „Back Around“. Дългосвирещият диск завършва с „Yesterday“, парче, което трябва да се слуша на зазоряване, когато всичко, което искате, е да изживеете нощта отново. Наречен така заради вечния импулс на кариерата на Tiësto и физическото движение, кaкто и работата му, с която продължава да вдъхновява, “Drive” прави тръпката от дансинга достъпна винаги, когато и където слушателите го пуснат.

 

tiësto
Сподели
Свързани новини