Wishlist
Purple Disco Machine, Sophie and The Giants
Purple Disco Machine, Sophie and The Giants
In The Dark
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Tiësto издава новия сингъл "Drifting"

Tiësto издава новия сингъл "Drifting"

26 Юни 2023
Tiësto издава новия сингъл "Drifting"

Носител на награда "Грами", платинено сертифициран, международната икона Tiësto се впуска в чисто ново приключение, докато издава възторжения сингъл „Drifting“. Изградена около божествени пулсиращи синтезатори и топли, завладяващи вокали, песента излита с добре звучащи брейкбийтове и извисяващи се мелодии, достигайки мистични висоти, докато живите вокали създават допълнително блаженство. Това е зашеметяващ ход на холандския феномен, издигайки неговата скандална смесица от поп и електронна музика на следващо ниво, използвайки чувствено и органично звуково произведение, за да създаде химн, който перфектно преодолява празнината между енергичните вибрации и духовното съзнание. Присъединете се към момента с „Drifting“, който вече е в Musical Freedom.

Въпреки че е близо до ъндърграунда, Tiësto е известен с това, че ни предлага изключителна, електронна музика през цялата си несравнима кариера. Той поддържа елемента на изненада до днес, подчертано от милионите му последователи, включително 42 милиона месечни слушатели в Spotify, което го прави №56 в световната класация на Spotify.

Неговият албум “Drive” демонстрира елегантния и секси звук, който се превърна в подписа на Tiësto. Водещият сингъл "The Business" (двукратно платинен) вече е натрупал над 1,7 милиарда стриймвания по целия свят, а албумът включва още повече хитове.

Наименуван заради вечния импулс на неговото творческо призвание и физическото движение, което работата му продължава да вдъхновява, албумът включва и многомилионните стрийминг хитове от целия свят „Don't Be Shy“ с Karol G (златно сертифициран), „The Motto“ with Ava Max (платинено сертифициран),” “Hot In It (With Charli XCX),” “10:35” с Tate McRae (бързо наближаващ златен статус) и “All Nighter”, които заедно имат комбинация от над 4,4 милиарда глобални стриймвания.

Новото музикално видео на „All Nighter“ следва поредица от видеоклипове от предишни песни, режисирани от Christian Breslauer, Hannah Lux Davis и Courtney Phillips, които заедно са натрупали 7,8 милиона гледания.

Надграждайки триумфите на своя одобрен от критиката албум и оглавяването на класациите с най-новия сингъл „Lay Low“, Tiësto продължава да разширява границите и предефинира звука си, като сега пробива с нова, хипнотизиращата песен „Drifting“.

„Drifting“ е динамичен денс химн, пропит със заразителна енергия и брейкбийт влияния, служещ като доказателство за необикновената способност на Tiësto да развива музиката си, като същевременно остава безспорно актуална. Демонстрирайки неговото майсторство на завладяващи мелодии и иновативни производствени техники, песента пренася слушателите на едно звуково пътешествие, което е едновременно вълнуващо и емоционално заредено.

След като дебютира на Ultra Music Festival, „Drifting“ се превърна в основно парче в концертните сетове на Tiësto (включително EDC и Creamfields) и сега е една от най-търсените мелодии на сцената. Официално издадена от неговия уважаван лейбъл Musical Freedom, песента е предназначена за впечатляващ триумфален път това лято. Сингълът излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

Tiësto ще има широкообхватно турне през фестивалния сезон, той се завръща в Ushuaia Ibiza тази година за лятото, в допълнение към текущите си изпълнения в Лас Вегас в Resorts World

 

tiësto
Сподели
Свързани новини