Wishlist
Playmen ft. Klavdia
Playmen ft. Klavdia
Movin' Too Fast
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Tiësto обединява сили с FAST BOY за новия сингъл „All My Life“

Tiësto обединява сили с FAST BOY за новия сингъл „All My Life“

09 Януари 2024
Tiësto обединява сили с FAST BOY за новия сингъл „All My Life“

Tiësto обединява сили с немското дуо FAST BOY, разкривайки денс-поп кросоувър хита „All My Life“ . Песента излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

„All My Life“ е предопределен да бъде международен хит. Вдъхновен от изпълненията на голямата сцена с чувствени и завладяващи вокали предлагащ денс изживяване със своя електронен  ритъм и синтезаторен  звук,  което отразява разнообразните влияния, оформящи съвременната култура. Слушателите са поканени да се впуснат в неизследвани звукови територии, като същевременно намират утеха в ехото на познатото, постигайки перфектен баланс между иновация и признание.

„Много съм развълнуван да започна новата година с “All My Life”, колаборация с FAST BOY на моя собствен лейбъл Musical Freedom… Обичам тази песен и ме кара да се чувствам щастлив! Надяваме се, че и на вас ще ви хареса!“, казва Tiësto.

FAST BOY добавят: „All My Life е идеалната песен, за да започнете 2024 г. с гръм и трясък! Толкова сме развълнувани да работим най-накрая с Tiesto; той е легенда и колаборацията с нашия отличителен звук с икона като него е невероятен успех за нас.“

tiësto
Сподели
Свързани новини