Wishlist
Начало / Новини / James Blunt анонсира албума "Who We Used To Be" и сподели сингъла "Beside You"

James Blunt анонсира албума "Who We Used To Be" и сподели сингъла "Beside You"

03 Август 2023
James Blunt анонсира албума "Who We Used To Be" и сподели сингъла "Beside You"

 

James Blunt се завръща с блестящ нов албум – „Who We Used To Be“, който ще излезе на 27-ми октомври чрез Atlantic Records и включва яркото и свежо ритмично парче "Beside You", което излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

Продуциран от „The Six“ – колектив от Манчестър, който е работил с Clean Bandit, Marshmello и James Arthur, „Beside You“ е приповдигащ настроението летен химн. „Това е един вид празник “ – казва James. „Ритмичен хит за това най-накрая да бъдеш с този, когото си търсил през целия си живот.“ 

„Who We Used To Be“ е първият студиен албум на James след успешния, влязъл в топ 3 – „Once Upon A Mind“ от 2019 г. Този път той  работи с различни продуценти, включително Jonny Coffer, Red Triangle, Jack & Coke и Steve Robson. Скорошната колекцията с най-големите му хитове – „The Stars Beneath My Feet“, достигна златен статус на продажби с над 100 000 продадени копия.

James Blunt се превърна в един вид национално съкровище, наближавайки своята двадесета годишнина на музикалната сцена. Той е уважаван за своята честност, остроумие и чар, демонстрирани в записите, на сцената, както и с неговия винаги актуален акаунт в Twitter.

Дебютният му албум от 2004 г. – „Back To Bedlam“, включва глобалния хит „You’re Beautiful“ и е един от десетте най-продавани албума за това десетилетие. Той е носител на две награди „Brit“, две „Ivor Novello“ и е петкратно номиниран за награда „Grammy“.

Who We Used To Be Tracklist:
1. Saving A Life
2. Some Kind Of Beautiful
3. Beside You
4. Last Dance
5. All The Love That I Ever Needed
6. The Girl That Never Was
7. Cold Shoulder
8. I Won’t Die With You
9. Dark Thought
10. Glow

james blunt
Сподели
Свързани новини