Wishlist
Начало / Новини / Diljit Dosanjh и Sia споделиха песента "Hass Hass"

Diljit Dosanjh и Sia споделиха песента "Hass Hass"

27 Октомври 2023
Diljit Dosanjh и Sia споделиха песента "Hass Hass"

 

Международно признатите изпълнители,  обичани от феновете в цял свят –  Diljit Dosanjh и Sia, обединиха сили с изключително талантливия продуцент Greg Kurstin, за да създадат новаторски момент с дългоочакваното издание на "Hass Hass". Тази смесица от индийски поп и международни ритми излиза днес, отбелязвайки първото сътрудничество между тези двама изключително талантливи музиканти.

За Sia това е първата колаборация с индийски изпълнител, а "Hass Hass" демонстрира нейната гъвкавост като артист, свързващ с лекота континенти и жанрове. Sia издига музикалното си майсторство на друго ниво, усвоявайки текст на панджаби и сливайки се съвсем естествено с вокалите на Diljit. Тази забележителна колаборация е доказателство за универсалния език на музиката, изграждащ свързаност, която резонира с хората по целия свят.

Greg Kurstin, известен продуцент с поредица от хитове, спечелили награда „Grammy“, допринася със своя опит в „Hass Hass“, засилвайки глобалната привлекателност на песента чрез комбиниране на текстове на панджаби и английски. Това със сигурност ще зарадва феновете на панджаби музиката в цял свят.

Споделяйки мислите си относно колаборацията, Diljit Dosanjh заяви:

„Създаването на „Hass Hass“ със Sia беше незабравимо пътешествие. Това сътрудничество е изключително специално, тъй като Sia се осмели да пее на панджаби! Тя го направи с лекота и е абсолютно невероятна. Тази песен е за разпространяването на щастие и позитивност и се надяваме, че ще докосне сърцата на хората по целия свят."

Sia, известна със своите силни и емоционални вокали, добави: 

„„Hass Hass“ беше направена с толкова много любов, че си тръгнах с напълно мокра рокля! Да говориш панджаби е много по-трудно, отколкото си мислите; изпотих се цялата, роклята ми се намокри, докато усилено се стараех да го направя съвършено! Трябваше да ги помоля да спрат да снимат! Бях напълно подгизнала до края на изпълнението!"

 

„Hass Hass“ е със завладяваща мелодия, задълбочен текст и увлекателно звучене, което със сигурност ще остане в сърцата на феновете в цял свят. Песента изследва темите за щастие и сила и е готова да се превърне в химн на любовта, радостта и обединяването на хората по света чрез универсалния език на музиката.

„Hass Hass“ , който излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България, се издава от Warner Music India и вече е наличен във всички големи стрийминг платформи.  

 

sia diljit dosanjh
Сподели
Свързани новини