Wishlist
Tiësto, Jonas Blue & Rita Ora
Tiësto, Jonas Blue & Rita Ora
Ritual
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Сериалът "Империя" ще приключи преждевременно заради пандемията от COVID-19.

Сериалът "Империя" ще приключи преждевременно заради пандемията от COVID-19.

03 Април 2020
Сериалът "Империя" ще приключи преждевременно заради пандемията от COVID-19.

 Посветената на хип-хоп музиката драма се предвиждаше да приключи след края на настоящия шести сезон, но заснемането на финалния 20-и епизод беше отменено.

 Според американския издания 18-ият епизод ще бъде последен и ще включва заснети сцени от недовършения 19-и епизод. Половината от 19-и епизод беше заснета, когато се наложи работата да спре заради коронавируса.

 Сериалът се фокусира върху измислената звукозаписна компания за хип-хоп музика "Емпайър ентъртейнмънт" и основателите й, семейство Лайън.

 Отделен сериал, посветен на главната героиня Куки Лайън, в чийто образ се превъплъти Тараджи П. Хенсън, е в ранен стадий на разработване. Създателят на сериала Лий Даниълс по-рано разкри, че несъмнено ще има продукция, която да проследява предисторията на силната жена в семейство Лайън.

 Плановете за финалните епизоди от сериала вече бяха повлияни от внезапното напускане на един от главните герои Джамал Лайън. Това се случи след като актьорът Джуси Смолет, който изпълнява ролята, беше уличен в лъжливи показания пред полицията в Чикаго. Той инсценира нападение срещу себе си, за което твърдеше, че е на расова основа. Скоро след избухването на скандала героят му беше изпратен в чужбина и така и не се завърна в сериала.

Снимка: Instagram

заради covid-19 пандемията приключи сериалът империя преждевременно
Сподели
Свързани новини