Wishlist
Purple Disco Machine, Sophie and The Giants
Purple Disco Machine, Sophie and The Giants
In The Dark
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Jared Leto от Thirty Second to Mars чак сега разбра за пандемията от COVID-19

Jared Leto от Thirty Second to Mars чак сега разбра за пандемията от COVID-19

18 Март 2020
Jared Leto от Thirty Second to Mars чак сега разбра за пандемията от COVID-19

Докато целият свят вече седмици наред живее с думи като "коронавирус" и "пандемия", оказва се, по света има и такива, които изобщо не са разбрали за световната криза. Като например актьорът и музикант Jared Leto, който чак сега научи за това, че почти целият свят се е поставил под карантина.

Певецът от Thirty Second to Mars публикува серия от туитове, в които обяснява, че последните две седмици е прекарал в уединение без връзка с цивилизацията и когато се върнал бил залят от новини за това какво се случва в САЩ и по света.

"Уау. Преди 12 дни започнах мълчалива медитация в пустинята. Бяхме напълно изолирани. Без телефон, без комуникации и подобни. Нямахме представа какво се случва извън базата ни. Излязох оттам вчера и влязох в много различен свят. Свят, който е променен завинаги... Получавам съобщения от приятели и роднини по целия свят и наваксвам с това какво се случва... Надявам се, че вие и вашите семейства сте ОК. Изпращам позитивна енергия на всички. Останете вкъщи. Останете в безопасност", написа звездата и в профила си в Instagram.

Jared Leto не е единственият, останал в блажено неведение за пандемията. Участниците в риалити предаването "Биг Брадър" в Германия, които също са в изолация на терена на снимките, все още не знаят в какъв свят ще се завърнат, когато излязат от къщата.

Вижте тази публикация в Instagram.

❤️

Публикация, споделена от JARED LETO (@jaredleto) на



mars сега covid-19 пандемията jared leto thirty second чак разбра
Сподели
Свързани новини