Wishlist
Начало / Новини / Sean Combs с поредно обвинение в сексуален тормоз

Sean Combs с поредно обвинение в сексуален тормоз

29 Февруари 2024
Sean Combs с поредно обвинение в сексуален тормоз

Sean "Diddy" Combs беше обвинен в сексуален тормоз от мъж продуцент, който е работил по най-скорошния му албум.

Делото беше заведено във федералния съд в Ню Йорк в понеделник (26 февруари) и мъжът обвинява Combs, в това, че го е принуждавал да прави секс с проститутки, в допълнение към твърденията, че хип-хоп магнатът го е упоил и заплашвал повече от година.

Продуцентът, наречен Rodney „Lil Rod“ Jones, казва в делото, че е живял и пътувал с Combs от септември 2022 г. до ноември 2023 г. и е продуцирал девет песни в последния запис на Combs „The Love Album: Off The Grid“.

Сред твърденията е, че Combs го е карал да търси проститутки и го е притискал да участва в сексуални актове с тях. Той също така твърди, че Combs е давал алкохолни напитки на хората в къщата му.

Делото включва снимки от събирания в домa на Combs, където присъстват непълнолетни момичета и проституиращи, някои от които според него са били снабдени с алкохол. Jones също казва в съдебния иск, че през февруари 2023 г. се е събудил в леглото с две секс работнички и е подозирал, че е бил дрогиран.

Бившият служител добави, че е бил помолен да работи в банята на Combs, докато изпълнителят се разхождал гол и се къпел в прозрачна стъклена кабина.

Адвокатът на Combs твърди, че това са пълни измислици, които целят да предизвикат скандал.

Искът е последният от поредица дела за сексуално насилие, заведени срещу Combs през последните месеци.

През ноември 2023 г. той беше обвинен в изнасилване и физическо насилие в дело от бившата му партньорка Cassandra “Cassie” Ventura. Combs отрече обвиненията на Cassie по онова време, но делото бързо беше прекратено, тъй като Combs и Ventura уредиха делото на следващия ден.

Седмица след делото на Cassie излязоха и две нови обвинения от две различни жени, като едното твърди, че Cobs я е дрогирал и я е насилвал сексуално, а другото твърди, че Combs и певецът-композитор Aaron Hall са се редували да изнасилват ищцата и нейна приятелка през 1990 или 1991 г. 

Той отрече тези обвинения през декември, споделяйки в изявление: „Не съм направил нито едно от ужасните неща, за които се твърди. Ще се боря за името си, семейството си и за истината.” През декември той беше обвинен и в "групово изнасилване" на 17-годишно момиче, което той отново отрича. 

The Voice - We love music! 

обвинение sean combs Шон Комбс
Сподели
Свързани новини