Wishlist
Justin Timberlake ft. Timbaland
Justin Timberlake ft. Timbaland
Sexyback
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Отказаха на Diddy да бъде пуснат под гаранция по дело за трафик на хора и рекет

Отказаха на Diddy да бъде пуснат под гаранция по дело за трафик на хора и рекет

18 Септември 2024
Отказаха на Diddy да бъде пуснат под гаранция по дело за трафик на хора и рекет

На рапърът Sean "Diddy" Combs беше отказано освобождаване под гаранция по дело за трафик на хора и рекет. 

В понеделник рапърът и музикален магнат беше арестуван в Манхатън, Ню Йорк след поредица от обвинения за престъпления от сексуален характер, повдигнати срещу него през изминалата година. След това той беше обвинен в заговор за рекет, сексуален трафик на хора чрез прилагане на сила, измама или принуда и транспортиране с цел участие в проституция.

Ако бъде признат за виновен, той може да получи минимална присъда от 15 години затвор и максимум доживотен затвор. Combs не се призна за виновен по обвиненията срещу него.

В съда във вторник, федералният съдия Робин Тарнофски обяви, че Combs трябва да остане във федерален арест, докато чака процеса срещу него, като отхвърли искането на адвокатите му за освобождаване под гаранция.

Според Rolling Stone адвокатите на Combs са предложили той да бъде задържан под домашен арест с гаранция от 50 милиона щатски долара, обезпечена от резиденцията му в Маями, но искането е отхвърлено от съдия Тарнофски, който изразил много сериозни опасения свързани с това, че Diddy злоупотребява със забранени субстанции, има проблеми с гнева и може да се опита да контролира изхода от делото. Тарнофски също казва, че съществува риск Combs да избяга и да се укрие. 

Прокурорите също твърдят, че ако бъде освободен под гаранция, Combs може да представлява заплаха за обществото поради предполагаемата си история на физическо и сексуално насилие. Те също така изразиха опасения Combs може да бъде заплаха за жертвите и свидетелите, ако бъде освободен.

По време на изслушването за освобождаване под гаранция прокурорите твърдят, че той се е свързвал с Калена Харпър – която е била свидетел на редица събития – Combs направил 128 опита да се свърже с нея по телефона и чрез текстови съобщения. Прокурорите също твърдят, че Combs е направил това в опит да привлече свидетели на своя страна.

В изявление за Rolling Stone и други членове на пресата, адвокатът му Марк Агнифило обяви намеренията си да обжалва решението срещу отказа за освобождаване под гаранция в съда по-късно днес. 

The Voice – We Love Music!  

арест sean combs p diddy
Сподели
Свързани новини